• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    8. 10. bude bricklink designer proram series 3, tak si promazte mysi pokud chcete stihnout nektery z domecku. zverejnili ceny:
    BrickLink Designer Program Series 3 Pricing Revealed - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/bricklink-designer-program-series-3-pricing-revealed/?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KAERO: ten film je dobry. pojmenoval jsem te LLoyd. maly se na to dival uz nevim kolikrat ale pokazde me to pobavi toto.
    EMMET
    EMMET --- ---
    Vlastně mě docela štve, že některé nápady neprojdou jenom proto, že podobný set zrovna nedávno vydali - a klidně i v rámci IDEAS a LEGO z poměrně logických důvodů nechce riskovat, že by si navzájem konkurovaly ty dvě stavebnice - to by byl takový problém ten set vydat až po penzionování (hezký neologismus slovesa retire, který vytvořil automatický překladač) současného setu? Vždyť je stejně v prodeji jen 2-3 roky.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Bojím se, že foťák je kvůli nedávnému vydání Polaroidu outsider, ale ten projektor by se mi opravdu líbil - byl by to krásný vzdělávací set.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Kandidati na pristi Lego ideas. Ale cucim na drat, jsou tam 2 funkcni veci - fotak a projektor. Jeste je tam 'claw machine', ale z popisu to vypada ze to nefunguje kompletne.

LEGO IDEAS - Blog - 35 PRODUCT IDEAS QUALIFY FOR THE SECOND 2024 LEGO IDEAS REVIEW
    https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/641338c2-9ea8-4bf4-987b-681552a85008
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Pokud jsem to pochopil, tak to není film o Pharellovi, ale Pharellův, asi autobiograficky inspirovaný, film. No a napadlo ho, že LEGO by byla fajn stylizace, došel se zeptat Lega a to na to kývlo.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: pekne, ninjago vobec nesledujem.
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: napad? nevim jestli si rozumime:
    The LEGO NINJAGO Movie | Behind the scenes Ninja stunts with Jackie Chan
    https://youtu.be/pQ0SGOqC6BM?si=_a7WYtwEWuDyFRKY
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: jackie je fajn napad, ale zatial si vystacim s vlastnym Landom :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    HADIAK: tak kdyz ne pharrell, tak se muzes tesit na Daft Punk (viz minifigy vlevo).
    Ale je to tezke. V prubehu let zjistuju, ze spousta mnou oblibenych autoru jsou idioti. Ty jejich vyborna dila nejsou o nic horsi nez predtim, ale ta pachut tam je, no.

No a pochopil nekdo proc dela LEGO film o pharellovi? Cekal jsem spis treba nove ninjago, mozna neco s Dreamzz, nebo uplne nove tema. Ale ma to byt dokument. PROC? Ja chci Jackieho Chana jako mistra Wu, nebo Fiennese jako Alberta!
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    DREEK: jedno stare interview...
    DREEK
    DREEK --- ---
    HADIAK: Zdroj?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KAERO: hmm skoda, ze je pharrell kreten.
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: já před časem zkoušel postavit pneumatický model motoru a přesně jak píšeš, narazilo to na vůle a tření a on tam má těch pneumatických dílu docela dost. Když jsem pak hledal inspiraci/řešení na youtube, našel jsem, že lidi různé modifikovali ty písty, odvrtávali díry, leccos mazali vazelínou/olejem. Na druhou stranu, proč ne, vidím to jako zajímavý projekt, a určitě se na tom dá naučit hodně z víc oborů.
    KAERO
    KAERO --- ---
    VACA: jo, takovy mechanicky pocitac je hezka vec, ale neverim ze udela funkcni variantu. Problemy s trenim a vulemi to poslou do kytek. Na tak velke veci uz lego neni uplne ideal. Asi si to uvedomuje, chce koupit kovove osy, ale nevim jestli to bude stacit.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Jinak jsem si par dni zpatky udelal radost a ted se venku s deckama konecne dostal ke staveni :)

ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    SLAVIDAN: briky.cz
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    KAERO: já doporučuji porovnat i se Zboží.cz a kouknout i na Allegro a Alzu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Milan Reindl: Rozhovor s designérem LEGO Technic Mercedes-Benz G 500 Professional Line
    https://www.garaz.cz/clanek/reportaze-cech-navrhuje-nove-modely-lego-z-jeho-novinky-byli-v-mercedesu-na-vetvi-21013086
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam