• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KAERO: Myslim, ze nepatri. A jak pise Nellas, tak je to i zamer. U te prvni serie v papitovych boxech byly sktecne dva typy QR kodu. Predtim se casto delo, ze ty kidi, ty krabicky otevirali.https://www.reddit.com/r/lego/s/SmGzu9RaWK
    Myslim, ze by od lega bylo fajn, kdyby ti umoznilo si koupit rovnou cely komplet set CMF, jako to dela trba brickushka a spol
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: Zase Lego ale záměrně nechalo tyhle "velké" QR kódy. První část minulé série v krabičkách měla ty malé, ze kterých se nedalo vyčíst, která figurka je uvnitř.
    A Brick Search patří Bricklinku a ten patří Legu?
    KAERO
    KAERO --- ---
    ADDALBERT: NELLAS: no ano, takze to podle mne splnuje vlastnosti 'lootboxu', jakozto nahodny obsah. Firma to prodava s tim ze nevis co je uvnitr. Musis pouzit externi znalosti abys obsah odhalil. Stejne jako to kindervejce. Teda vlastne kindervajicko je horsi, tam nemuzes ani prohmatat obal :)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jinak teda po netu už od té minulé sady běhají seznamy kódů (když naskenuješ QR kód na krabičce) a který patří ke které figurce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAERO: Funguje to v appce Brick Search a nedávno jsem objevila mnohem vtipnější rychleji fungující omgbricks.
    Oficiální lego appka to nejspíš neumí, ale třeba v Londýně jsem vlezla do obchodu a zaslechla, jak prodavač zákazníkovi doporučuje nainstalovat si appku, aby věděl, jestli bere tu figurku, po které touží :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    ADDALBERT: a to skenujes oficialnim lego programem? nebo pouzivas programy nekoho jineho, ktery si dal tu praci aby zjistil co a jak?

MIKEE: stejne jak kindervajicko. taky nevis co je uvnitr.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    MIKEE: Jako lootbox to uplne neni. Prijdes, naskenuje qr kod a vis, co je uvnitr. Stare pytliky jsi musel alespon "prohmatat". Tohle je spis tskove scanovani v tescu u samoobsluzne kasy
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MIKEE: Ano, jsou z nove serie CMF
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    OSCURO: btw pochopil jsem to spravne, ze tech 12 postavicek lego efektivne prodava v lootboxech? :)
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    NELLAS: jj, viz KAERO + 3v1 Jednorožec (foto z r/lego)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ANGELFREE: To je kombinace nějaké té rakety a jednorožce?
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OSCURO: Mojemu nohy nepadají, ale ocas má tendenci opadávat, to jo. A taky ten plamen.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    D&D set byl zabavny na staveni. S dcerou hrajem tu minikampan a je to bezva. Drak je teda docela vachrlaty, padaji mu nohy a kusy ocasu.
    Uvazuju jeste o light kitu k nemu.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOMBRIDER: kanal kolegy z prace - udelal v podstate kompletni prestvbu ama tampar peknejch vychytavek - jako treba zaskleni prednich svetel:
    LEGO Speed Champions Ferrari F40 MOD
    https://www.youtube.com/watch?v=ul7CLYiVzEw&t=155s
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMBRIDER: Kvalitní podklad ;)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tak tahle reedice F40 se vážně povedla. Boží stavba.
    Doufám že udělají i 911

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CHAOS_RK: Je tam B model, ten je mírně offroad, ale já nakonec většinou jezdil víceméně s čistým A. Asfalt, malý dlažky a tak.
    BATY
    BATY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam