• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    SPIKE411: az to vedle saturna postavis, tak zjistis ze maji jine meritko a vedle sebe vypadaji blbe. 1:110 vs 1:160 je prilis velky rozdil:
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Taky pěkný
    https://www.lego.com/cs-cz/product/nasa-artemis-space-launch-system-10341
    To bych mohl postavit vedle Saturna. Až ho jednou postavím. :)
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Tak jo
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: tak si rikam, jestli nezkusit od toho prodejce DGDGHJK nezkusit koupit 'Rukavici nekonecna'. Pak nahlasit allegru ze jsem byl podveden, a ze to nemam kam vratit, protoze udana adresa pro vraceni je nesmyslna (podkarpackie, 08-106 podkarpackie, Polsko). Pokud by mi allegro vratilo penize, tak me by zustala rukavice kterou by meli kluci na zniceni, a prodejce by skoncil. Jasne, pak by se objevil pod jinym nazvem, ale kluci by o tom mohli udelat youtube video :)
    BATY
    BATY --- ---
    KUBLAJ: Já vidím 487...
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No vzhledem k ostatním nabídkám téhož bych se asi obával. Ale jinak jsem na Allegru nakoupil naposled McLaren za 8900 (u nás se také tak dá sehnat), s kuponem za 300 a dopravou zdarma (Smart) to vyšlo pěkně. Přišlo za 3 dny, perfektně zabalené, originální pečeti ... vše OK.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Já loňské vánoce dost ušetřil právě na Allegru. Kupoval jsem ale třeba figurku Spideyho, která ale nebyla v pěkném barevném blistru, ale v recyklovatelné hnědé krabičce od Hasbro. Nebo plastelína Play-Doh s nějakou další prkotinou, taky to bylo zabaleno jakoby více ekologicky. Akorát tohle Lego asi nedělá.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Allegro se pro mě stalo totálním odpadem, kam ani nelezu, když mi ho nějakej vyhledávač najde.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KAERO: ja uz tam v nabidkach narazil na vice podvodu (fakeova stavebnice a krabice bez loga lego) , nahlasil jsem to a allegro to odpalilo, ze je vse v poradku, takze bych si dal bacha :(
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tak prej na allegru prodavaji Lamborghini Sian za 4527. To by byl kauf stoleti, ale nejak se mi tomu nechce verit. Nazev prodejce je DGDGHJK, a ma popis "Výrobek je dodáván bez krabice, děkujeme za pochopení".

Jen premyslim, jestli to je podvod s cinskou kopii a obrazky od LEGa, anebo podvod s buhvijak ziskanym pravym lego setem, nebo podvod ze ani nic neprijde. Problem je ze takhle nizka cena probublala az do heureky.

https://allegro.cz/nabidka/nova-sada-lego-technic-42115-lamborghini-sian-fkp-37-16564434059?utm_feed=52a03cc8-d311-4280-8b74-f27eebbedb53&hgtid=cf9a1d53-1a62-4605-91f9-e2f50aba07f6&dd_referrer=https://lego.heureka.cz/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    v tescu zlava na lego, neodolal som a kupil amg set... wow, Gecko je genialne, zaujimave stavebne postupy, fajnove detaily, paradne trafeny tvar, a je obrovske :)

ku kabrioletu sa moc nevyjadrim - skladal ho mlady :)

LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    CITRONAK: Hmm no tak uz je to vyprodany :-/
    Je fakt, ze jsme to objednavali nejak hned jak to vyslo..
    KAERO
    KAERO --- ---
    Koukam ze vsichni chteji dragonborn... ale muj syn potrebuje upira, protoze ten ma sedou hlavu. No a kluk si stavi figurku sedeho obra pro draci hlidku co hraje ve skole. Ale nechce dat 120 za figurku ze ktere vyuzije jen hlavu... To jsou paradoxy zivota :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LUCIEW: Ja tam vidim jenom jednotlive kusy 😅Krabici s 36 kusy nikoliv. Mohl bych poprosit o odkaz? Dekuju 🙂
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    CITRONAK: Ted DnD manzel objednaval z allegra..
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LUCIEW: Nejaky tip na to kde tu krabici sehnat? 😅
    LUCIEW
    LUCIEW --- ---
    VXP: Jo koupit tu krabici je nejlepsi.. jednu serii jsem si vystavila mezi figurky, druhou osidlim hrady a stredoveky a treti serii si nechavam do budoucna na vymenu treba..
    Je to jistota no, ale neni to zas takovej adrenalin jako obihat hrackarstvi a hledat 😀
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    VXP: Ne, lego ti posle max 24 ks a v obchode Lego muzes koupit max 12 cmf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam