• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    SPIKE411: Tak jsem přihodil svůj hlas. Tohle je něco, co bych si opravdu rád pořídil a zároveň moc nevěřím tomu, že by to LEGO realizovalo, i kdyby se to dostalo do výběru.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    A working Turing Machine hits Lego Ideas • The Register
    https://www.theregister.com/2024/10/05/lego_ideas_turing_machine/
    GREW
    GREW --- ---
    GREW: Tak jedna sada uz je zabrana, jeste jeden zajemce a muzu objednavat :)
    BATY
    BATY --- ---
    MAAJAA: To vypadá dobře. Dík
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    BATY: Jen jsem lehce mrkla a našla:
    https://deti.bazos.cz/inzerat/191528828/lego-76897-speed-champions.php
    Netuším jestli je aktuální, ale vystavené je to 24.9 🤷🏻‍♀️
    BATY
    BATY --- ---
    NELLAS: Pravděpodobně ne, ale levný by ty kostky taky asi nebyly...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BATY: Nebylo by to dražší než skutečné?
    BATY
    BATY --- ---
    SHMADE: Z Lega? 😂
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BATY: To větší jsem dával přítelkyni k vánocům a prej si ho postavíme až pořídím i to v měřítku 1:1. 😀
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: Kamarád, no. Dětské trauma se se mnou táhne, asi i proto mám plnej dům lega, i když děti to moc nebere. :-]
    BATY
    BATY --- ---
    CROSS: Ajaj. Tak to bych ho tam spláchnul taky, aby to mohl přinýst zpátky, až to najde :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    BATY: Od roku 1984, kdy mi na škole v přírodě spolužák David spláchnul kus jednoho ze dvou malejch setů, co jsem tehdy měl, do hajzlu, do týhle místnosti žádný moje lego nesmí.
    BATY
    BATY --- ---
    :o)

GREW
    GREW --- ---
    Kdyby mel nekdo nahodou zajem, tak teoreticky muzu sehnat bednu DaD figurek (tzn. 3x kompletni sada) za 4050Kc - tzn. 1350Kc za sadu. Ja bych si z toho jednu sadu vzal, takze dve bych mel pak na prodej. Idealni by tedy bylo asi predani v Praze, ale muzu i poslat.
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Já mám permanentně zatažené rolety, žiju jako upír 😀
    Audi jsem na bricklink viděl nejlevnější za 800 a ještě někde v Austrálii, takže postovne dražší nez lego. Na bazosi za 1050 nerozbalené no... Tak uvidim...
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Tu audinu sem odchytnul nekde na fb marketplacu, nebo bazosi. Sem na tom podobne jako ty, ze zacatku sem si rikal, ze me Speed Champions moc neberou a ze maximalne si poridim par kousku, co se mi libej. Problem je, ze uz mi padlo do oka uz asi 25 aut... :D Takze obcas prolezu bazary a pokud tam na neco narazim, tak to vemu. Vyhoda proste je, ze na to nespecham a beru jenom ty kousky, co chci. Takze ted uz mi z tech starsich chybi jenom set 75884 1968 Ford Mustang Fastback. btw. z toho parapetu bych je dal pryc, slunicko dokaze lego celkem dost rychle zdegradovat. btw2, kdyz vidm tu fotku https://rebrickable.com/mocs/MOC-76393/aolaughlin/toyota-gt86-subaru-brz-scion-frs/#details
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Na bricklinku si kupoval? Stačí mi rozbalená, stejně je mám na parapetu :)
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Tak pri trose snahy se da ta audina sehnat. Kolem litra nerozbalena, kolem petikila rozbalena. (ja sam sem ji cca pul roku zpet kupoval za 450Kc rozbalenou)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jste mě motivovali a taky jsem jí vzal... Sice za 460, což je tak nějak normální cena, ale nechci, abych to tak dlouho odkládal, až mi uteče jako 1985 Audi Sport quattro S1, což lituju do teď. Nesbírám všechny speed championy, líbí se mi jen některý, ale tohle mě štve...

KAERO
    KAERO --- ---
    BONGI: leda ze by cil byli lidi kterym se nechce drbat s aukrem nebo podobnym? Ze treba v usa rodice resi co s hrackama kdyz syn odejde z domu a tohle jim prijde jako nejjednodussi reseni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam