• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DURDIN: já jsem asi slepej, ale na tom linku co jsi postnul vidím jen tuhle položku :

DURDIN
    DURDIN --- ---
    IMOLOL: není. Je to ze sekce návody, a opravdu to jsou 3 dánské koruny, ale to poštovné mi nakonec nešlo vybrat jiné, než 200 DKK (ale nezkoušel jsem checkin, jen to dát do košíku)
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    GOSHEWAN: No tak to by na to při tisku přišel asi i díky použitému papíru, ne...?
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DURDIN: to je celá stavebnice, za 3000,- DKK, čili 11000,- CZK
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    IMOLOL: tady jsem to našel z Dánska bez min objednávky za 3 DKK a shipping bez trackingu za 55DKK:
    BB-brick - BrickLink.com
    https://store.bricklink.com/BBmand?itemID=374040937#/shop?o={%22invID%22:%22374040937%22}
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    BATY: jak se dívám na ty moderní Technic sety, tak to čím dál méně vypadá jako lego. Posledně jsem na živo viděl sestavenou Kawasaki Ninja, a nebýt tam ten zelený beam 3x7 tak jsem si to možná ani neuvědomil.
    GREW
    GREW --- ---
    Tak nová formule ze série icons už bude mít vzadu správně široká kola a dokonce i s potiskem :D

BATY
    BATY --- ---
    Tak to je dobrý no... Co teď...

BATY
    BATY --- ---
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    GOSHEWAN: tady jeden někdo v německu prodává, ale tady by tě to vyšlo na tři stovky. (cena je tam sice 22,- ale prodejce má minimální čásku pro objednávku nastavenou na 76,-)

LEGO Jake's Pirate Ship Bucky Set 10514 Instructions | JSS
    https://jss.brickowl.com/store/lego-jake-s-pirate-ship-bucky-set-10514-instructions#153492379
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Diky vsem! Tisknul jsem to na dvou ruznych modelech jendoho vyrobce (Lexmark) a vypada to hrozne. Na Bricklink jsem se pak koukal, resim jestli by mi to poslali obyc postou a ne za 200 CZK (:

A duvod proc to chci mit pekne je ze prcek ma o 6 let starsiho brachu ktery by na to urcite prisel (to ze stale veri na Jeziska je vec jina).
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN: za me to netreba ani vektorizovat. jak jsem uz psal, lezi mi prvni stranka natistena na stole, v tom rozmeru v jakem ma ten navod byt, a je to uplne v pohode, naprosto pouzitelne jako navod.
    MACOMIX
    MACOMIX --- ---
    takhle vzniká Lego...

DURDIN
    DURDIN --- ---
    WERT: no nevím, možná máte někdo lepší zkušenosti, ale podle mého většina AI upscalerú kvalitu spíš snižuje různými nechtěnými artefakty. Možná by spíš pomohlo to zkusit vektorizovat a pak zvětšit.
    KAERO
    KAERO --- ---
    WERT: a odkud se da stahnout kvalitnejsi? Proc, kdyz muj tisk dopadnul dobre, jak jsem psal, a na velikost normalniho navodu to je dostatecne? A ktera AI to nezmrvi jeste vic?
    WERT
    WERT --- ---
    GOSHEWAN: upscalovat to pomoci AI, nebo stahnout kvalitnejsi obrazky
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GOSHEWAN: Já bych to neřešil, pokud je prcek starý na duplo, tak poslední, co bude řešit je rozpixelovaný návod :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    GOSHEWAN: Dalsi moznost je koupit je na bricklinku
    BrickLink Search Results
    https://www.bricklink.com/search.asp?pg=1&q=10514&itemType=I&viewFrom=sa&sz=25&searchSort=P
    KAERO
    KAERO --- ---
    PAJAOVA: UI nedoporucuju. Jakykoliv UI upscaling kompletne pokazi ostre cary. UI upscaling je vhodny leda tak na realne fotky, ale ne na pocitacovou grafiku nebo kresby.
    (UI = AI. hernajs, 40 let ctu scifi kde je UI, pak to prijde, novinari se nedrbou s prekladem, a najednou se musim preucovat.)
    KAERO
    KAERO --- ---
    GOSHEWAN: mas problem pri tisku (nebo nejake konverzi pred tiskem). moje tiskarna vytiskla presne to co vidim v pdfku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam