• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Jakto ze to tady jeste neni?
    LEGO Icons Blacktron Renegade Building Set - About Us - LEGO.com
    https://www.lego.com/en-us/aboutus/news/2024/december/lego-icons-blacktron-renegade-building-set?locale=en-us
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Hlasim na mall.cz zase moznost objednat si katalog LEGO a k tomu sleva 200 CZK pri nakupu nad 800 CZK.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Bozi!
    LEGO IDEAS - Minimoog Analog Synthesizer
    https://ideas.lego.com/s/p:6c5ba1dec5d442219f3d0a4be46b8db2
    MALLOCH001
    MALLOCH001 --- ---
    Dneska jsem dostavěl Santu - musím říct že je snad nejpovedenější:)

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Kdyz jsem ted bral nejaky set s papirovou kartickou na samoobsluzne pokladne, tak to napsalo "prosim nezapomente odevzdat karticku obsluze", nicmene obsluha jen mavla rukou a tak mam i lego i stale vyplnenou karticku.
    BONGI
    BONGI --- ---
    CROSS:A děda na to" Schází mi jeřáb Liebherr! :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jinak během Black Friday víkendu měly hyperalberty 40% slevu skoro na všechno Lego, to jsem se musela držet :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JIMIQ: Na papírové kartičce máš taky pár bodů zadarmo, na elektronické asi o jeden nebo dva víc.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JIMIQ: Aha, tak to budu příště dávat pozor. Je fakt, že mi přišlo, že jsem tam měl posledně nějak hodně bodů na nové "kartičce", ale myslel jsem, že jsem měl prostě nastřádáno dopředu na víc kartiček.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    je fakt že jsem to nekoumal, ale myslel jsem, že do každé :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JIMIQ: Jo nebo to "předlepí" do každé kartičky? To mě nenapadlo.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JIMIQ: To sice ano, ale to je jednorázovka. Oproti tomu samolepek jsem dostal skoro vždycky o pár víc. :)
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    SPIKE411: appka ti "předlepí" nějaké body zadarmo (nevím jestli dva nebo čtyři). Nebo to už zrušili? Já už 4 sety koupil a další 4 kartičky mám v appce předvyplněné. Měli u nás teď 2x 10% slevu protože po dlouhé rekonstrukci otevírali prodejnu a navíc žena má 5% cashback na debetce
    KAERO
    KAERO --- ---
    Na male lega je albert dobry, ale ty vetsi sety se casto daji sehnat za temer stejnou cenu i jinde.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SPIKE411: takhle jsem sbíral já do aplikace a kolegyně z práce samolepky, co mi dávala. Pak dostala za rodinný nákup třeba 70 samolepek. Takže jsem v Albertu nabral polybagy a měl to třeba 5 z aplikace a 13 z kartiček.
    RSZ
    RSZ --- ---
    SPIKE411: pravda, když jsem nakupoval naposledy s dítětem, tak těch bodů odrolovala kolik jsme potřebovali
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jinak teda líbil se mi i ten náklaďák s helikoptérou v Albertu, ale když jsem konečně nasbíral body, tak už ho v mém místním neměli, stejně jako to vesmírné vznášedlo.
    (Tak jsem zatím vzal akorát kytku a malý McLaren.)
    https://www.albert.cz/sbirejte-body/lego

(Jinak teda - teď jsem začal používat jejich appku na sbírání bodů - na jednu stranu pohodlnější, protože chodím k samo-podkladnám, tak pak nemusím shánět personál, aby mi dal samolepky. Na druhou stranu personál to má mnohdy na salámu a dával třeba dvakrát víc bodů, než bych měl podle účtenky nárok.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CROSS: No jako to by zrovna mohla být celkem dobrá volba no. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    SPIKE411: a děda na to, že BONGI :-]
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JOPS: Já si zrovna říkal, jestli nějakou stavebnici nepořídit dědovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam