• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    PLAGUEDIL: Transformers značka patří jednomu z největších soupeřů lega, společnosti Hasbro. Takže s tím musela přijít tato firma.

Zaklínač a Hra o trůny nemá u lega šanci kvůli explicitním sexuálním scénám. Naproti tomu Mega patřící Mattelu nemá takové omezení u svých produktů a oběma značkám už stavebnice poskytla.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    PLAGUEDIL: Na witchera cekam taky. Ale neverim tomu, ze tenhle lore vzhledem k nasili a sexu udelaji.
    Snad jen jako charakter v ramci lego Fortnite
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Podle amazonu se nejvic prodava starwars a harry potter… takze tak :) nasim mladym zrovna tyhle dve rady i kupuje babicka protoze to zna
    Ja mam nejradsi city a dceri kupuju friends
    Ono taky lego z tech vlastnich rad ma vetsi zisk protoze neplati licenci
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    RUTHLESS: nebude to tim, ze lidi proste chcou ty vazane na predlohy? a lego ostatne sazi na jistotu, sw se prodava jak silene, rak proc nezkusit transformers a jine zamehane znacky. cekam kdy bude witcher.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAERO: To je 2011 :-) to je dost starý :-)
    KAERO
    KAERO --- ---
    RUTHLESS: ninjago? ten uz je stary. Ale MonkeyKid je z 2020.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznám se, že jsem si pořídila Dreamzzz narvalobalón - líbila se mi ta figurka a má to i super přestavbu na rebrickable (pírátskou loď) :D

https://www.lego.com/en-cz/product/izzie-s-narwhal-hot-air-balloon-71472

LEGO MOC 71472: Daydream Pirate Ship by sebbl | Rebrickable - Build with LEGO
    https://rebrickable.com/mocs/MOC-174207/sebbl/71472-daydream-pirate-ship/#details
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    z Dreamzzz jsem si poridil tu Turtle dodavku - v normalni verzi je pekna:)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ZELGARIS: dik, to me uplne minulo. To je teda pekne hnusny :-D
    BATY
    BATY --- ---
    EMMET: Taky jsem tenkrát koupil 2x tento set...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    RUTHLESS: Dreamzzz rok dva zpatky?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Kdy naposledy vznikl vlastne nejaky cely ekosystem, ktery neni navazany na nejakou predlohu?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    NOIK: tak vymysleli celkem pekny novy space ekosystem kde jsou kompatibilni stavebnice ze city, friends a technic (skrz takovej ten oranzovej sestiuhelnik)
    Ale jako dite jsem taky zral Blacktron, Space Police 2 a Ice Planet. Doufam ze priste udelaj neco ze zbylych dvou
    JONY
    JONY --- ---
    NOIK: s nostalgií vzpomínám jak jsem jako malý kluk v katalozích obdivoval ten kosmický old school LEGO ekosystém.
    NOIK
    NOIK --- ---
    samozřejmě, na současné poměry je to +- adekvátní cena a tátové jako my co na to akorát tehdy mohli koukat v papírovým katalogu kterej se k nim nějak dostal si to rádi koupí ...ale nevypovídá to taky trochu o nemohoucnosti firmy Lego vymyslet přitažlivou stavebnici imaginární kosmické rakety, nedejbože celýho ekosystému?
    EMMET
    EMMET --- ---
    JIMIQ: Na současné poměry je nový Blactron levná stavebnice. Spíš počítají, že díky alternativnímu modelu si hodně fanoušků koupí další set... A já budu rozhodně jeden z nich - kvůli alternativním modelům jsem si nakoupil Galaxy Explorer třikrát a přemýšlím o čtvrtém díky skvělému alternativnímu modelu na Rebricable, jen nevím, kde ho sehnat za rozumnou cenu.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Asi souhlasím, jenom říkám, že je to už docela dlouho běžná praxe. Už se (možná i tady) řešilo, že 18+ takhle označili i GWP pokojíček s raketou z krabici 40533
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    LEGO Blacktron Renegade DESIGNER INTERVIEW
    https://youtu.be/iKIUz71Tm7A?si=oUmZIlMI7VwojVIX

Ale mozna lego vi ze za 18+ si muzou rikat vic penez :D
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    V rozhovoru to dizajner oduvodnoval tak ze si to koupi tatinek, postavi jadro, deti postavi auticko a pak si s tim celym hrajou :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: jo, asi to dava smysl u kolosea. Ale tohle je raketa se kterou by si rado hralo kazde dite. Mozna to je nostalgicky set, ale je to taky super cerna raketa s cool cernyma kosmonautama.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam