• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Není to sice přímo Lego, ale zde povánoční progress nových stolů na Lego město. Před rokem a půl ty papírové stoly z IKEA navlhly a prohnuly se, tak tyhle by snad mohly vydržet o trošku víc.

ETHAN
    ETHAN --- ---
    E42: Rozhodně budou. Lego velmi dbá na kvalitu a když je něco špatně, tak to vyřeší, pokud to jde. Tedy pokud dnes otevřeš set, kde jsou už nevyráběné kostky a nějaká nebude v pořádku, tak s tím asi už nic neudělají, ale u aktuální produkce nahrazují cokoliv. Dostal jsem takhle například arch samolepek, protože prostě byl v setu ohnutý a některé se částečně odlepily.

Navíc pokud nakupuješ přímo od nich, tak mají i dobrou ochranu balíků. V tom smyslu, že když se kdysi před lety jeden balík ztratil (doručovací služba tvrdila, že to převzala jakási paní, přičemž nikdo takového jména nikde v okolí neexistuje), tak zahájili svoje interní vyšetřování, co se stalo a mně prostě bez keců poslali obratem celý nový set. Modulární dům za zhruba 5 tisíc. Dá se předpokládat, že kdyby se to dělo podezřele často, tak by si na vykuka zneužívajícího systém posvítili.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    E42: Pravdepodobne, pokud je to balik, co nejaka dulezita cast ci vzacna cast, tak i ucet od nakupu.
    E42
    E42 --- ---
    ADDALBERT: To jsem trochu doufal, že v tomhle budou velkorysí. Díky, zkusím!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    E42: Mně svého času v Roklince přišel zdeformovaný kousek. Psala jsem jim přes ten formulář, že chci jiný, protože tenhle je zničený, chtěli fotku a pak to bez keců poslali.
    KAERO
    KAERO --- ---
    IMOLOL: kup nabijeci lion AA baterky. Nabije se to za hodinu a ma to stale napeti takze postupne neklesa vykon jak u NiMH. A muzes to pouzit i v dalsich hrackach nebo v ovladacich.
    E42
    E42 --- ---
    ADDALBERT: Jak přesně jsi to s nimi řešil? Máme v policejní stanici hodně ohnutý rámový nárazník u jednoho auta a je to s mrňousem samozřejmě velké neštěstí.
    Taky jsem si myslel, že takové věci se u LEGO nestávají, ale... A to ještě jedna policejní siréna má buď skoro úplně vybitou baterii, nebo nějaký studeňák.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IMOLOL: zkusil bych tohle, ale záleží na kapacitě tý baterky

I just found this on AliExpress:
    US $34.60 | NEW Bluetooth Lithium Sbrick Buwizz Battery Box Motors Train Remote Control PF Brick Blocks Toy Suitable for IOS 9.0 and Android
    https://a.aliexpress.com/_EHDQjNW
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    u nas se sklada optimus (pun intended).
    RSZ
    RSZ --- ---
    Jinak já mám největší radost z dcery japonské zahrady, to je fakt pěkný set (a teda ona navíc miluje japonsko).
    RSZ
    RSZ --- ---
    IMOLOL: dej slusne nabíjecí a měj chvilku trpělivost, on to bude jezdit méně a méně :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    GREW: normální právě, jen netuším jak dlouho předtím leželi v obchodě.
    GREW
    GREW --- ---
    IMOLOL: A to byly "normalni" baterky, nebo nabijeci?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    IMOLOL: Za ten keybrick díky, to jsem neznal. Možná zkusím, i když cena je fakt moc. Pokud jde o ovladače, jedu to všechno jen přes telefony, ty ovladače k vlakům odkládám rovnou stranou.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    synátor dostal svoje první velký LEGO, nákladní vlak z City kolekce. Do příjímače se cpe 6x AAA baterek, ale s čerstvejma to nevydrželo jezdit ani den a půl. Našel jsem na netu tenhle nabíjecí insert : https://keybrick.one/product/keybrick-one/ , ale ta cena je trochu moc. Nemá někdo tip na levnější variantu? Ještě jsem přemýšlel, zakoupit aftermarket ovladač a přijímač od číňana, kde jsou nabíjecí moduly standart, ale taky nevím který model koupit. Něco jako tohle
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    U nas taky. Poprve se nam ale stalo, ze u Lego stavebnice - konkretne - Minecraft chybel, resp byl pytlik uplne z jine stavebnice. Proste 4. Byl nejaky technic. Nastesti support lego zafungoval a brzo sacek prijde.
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    U nás letos Lego bylo taky na prvním místě.
    Já si přál ty Čelisti, a Ježíšek se asi inspiroval..

ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pod stromkem jsme nefotili, nicméně zde něco malého ze stavby prvních kousků na řadě.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam