• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EMMET
    EMMET --- ---
    ADDALBERT: Oni si ji reálně nestrhli. Tohle funguje tak, že dají bance informaci o nadcházející transakci a ta dá na peníze značku, že jsou alokované na danou transakci. Pokud transakce neproběhne do určité doby, tak z peněz odstraní blokační značku, ale transakce zůstává stále schválená.

Některé banky pak ještě kontrolují rozdíl mezi datem transakce a datem schválení a pokud je příliš velký, mohou preventivně zablokovat transakci jako podezřelou. To se mi stalo jenom jednou, kdy jsem si na Amazonu předobjednal knížku, která nakonec měla tři čtvrtě roku zpožděné vydání. Do banky jsem zavolal, co se děje, platbu jsme identifikovali a když jsem řekl, že vím, co to je a je to v pořádku, tak to odblokovali.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ADDALBERT: kdyz jsem se ucastnil prvniho kola, tak jsem musel drzet tu castku (presneji mit dostatecny limit na karte). Na coz jsem samozrejme po 3/4 roce zapomnel, a pak mi prislo ze platba se neprovedla. Nastesti zkusili platbu pristi den provest znova a to uz jsem mel limit zvednuty.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Ahoj, mam dotaz k Bricklink programu. Lego strhlo penize a ted se mi vratily. Mam drzet tuto castku na uctu a strhnou si ji zase sami, nebo az bude stavebnice odeslana, tak to zaplatim znovu?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KVIIIK: Prý mám 64% kostek na tu stavbu. Ale obávám se, že většina bude už použitá v nějakých stavbách :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    Vsak si tu Galacticu postavte, tady mate navod, staci sehnat 20152 kosticek:
    LEGO MOC Battlestar Galactica Super Scale by OnTheEdge | Rebrickable - Build with LEGO
    https://rebrickable.com/mocs/MOC-23242/OnTheEdge/battlestar-galactica-super-scale/#details

No a jestli chcete JWST v 1:110, tak tady jsou navody taky, namatkovym vyberem treba tenhle:
    https://kaerodot.gitlab.io/lego-rocket-mocs/index.html#MOCwillmjameswebbfull
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KVIIIK: Battlestar Galactica, ze? Tu verzi z novejsiho serialu bych vzal hned…
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAERO: JWST by byl skvely! A jeste skvelejsi by bylo, kdyby ty jejich modely z kosmonautiky byly vzajemne alespon v podobnem meritku.

Za sebe bych ale nepohrdnul ani nejakym peknym scifi.

KAERO
    KAERO --- ---
    KVIIIK: JIMIQ: probudte me az misto scifi najdete starship nebo JWST.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    vesmírných stavebnic je tam teda dost :) i ten desert lab se může považovat za Mars Lab klidně :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAERO: jak to, že není? pizza loď je ti málo? :D

KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: ale neni tam zadna kosmonautika, tak za me se nemusite obtezovat volit :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Hlasujte pro Bricklink designer serie 7:
    Designer Program Series 7 [BrickLink]
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-7/main.page
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BATY: prvních pár pytlíků je peklo :)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Taky ho mám, ale ještě v krabici ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Poslední přírůstek

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    EMMET: Nn, treba awty jako barad dur jsou tam jen pdf, resp alternativa tisteneho navodu. Kdyz stavim sety detem, tak je to lepsi
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Úplně ke všemu ne, rozhodně je nedoplňují zpětně, ale poslední dva tři roky k většině nových stavebnic.
    BONGI
    BONGI --- ---
    EMMET: Ty jsou ke všemu?
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Do čtečky? Jako PDF návody? Já si právě celkem zvyknul na ty 3D návody v aplikaci - můžeš si tam stavbu otáče a přiblížit detail...
    BONGI
    BONGI --- ---
    EMMET: Také jsem začal stahovat návody do čtečky v tabletu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam