• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    EMMET: Zkoušel to někdo postavit?
    Mi přijde, že u nějakého kroku 70/71 mi už chybí minimálně dvě destičky 2×3.
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Aha
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: ksiltovky jsou od 1600 bodu.
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: Kšiltovky pro děti?
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: s tim ze to musim vyuzit do konce kvetna.
    KAERO
    KAERO --- ---
    zase mam u eshopu Lego 1000 vernostnich bodu a nevim co s tim. Ja proste sety z lego.com nekupuju, jen nektere kostky z pick-a-brick. Nejake napady?
    GREW
    GREW --- ---
    ACID: jop
    BONGI
    BONGI --- ---
    GREW: Určitě nebudu. Celý Space si nechávám, ale na Bricklink je k sehnání kolem 1200KČ + doprava v Evropě.
    GREW
    GREW --- ---
    BONGI: Nahodou, nebudes se ty lodi Mtron "zbavovat"? Hodila by se mi do sbirky, uz mi chybi jenom tadle a pak ta uplne malicka :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    VACA: Já teď koupil toho velkého Blacktrona, tuhle jsem měl už dřív, ale teď jsem se k tomu zase vrátil. Bohužel teď mě čeká rozebírání do sáčků.
    VACA
    VACA --- ---
    BONGI: Jaká to pěkná náhoda. Včera jsem jí zrovna začal.
    Toužil jsem po ní od chvíle co ji představili…

BONGI
    BONGI --- ---
    KYRYS: Jj, jenže nejvíc chybí samostatná místnost tak 6x4. Takhle to musím stavět tak na třikrát, čtyřikrát. Povrch (desky s krátery byly v Classic Space a mám jich dost, navíc se krátery a skály dají dodělat, ale Classic Space moc nesedí ve velikostním poměru k těm novějším. Navíc celý tenhle Space systém se strašně špatně čistí od prachu. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    ACID: Jj, a ty talíře byly bílé a na krabičce na baterii byl nápis. Vím o tom, ale tyhle kostičky mám v Praze a ne na chalupě, tak to musí počkat. :)
    BATY
    BATY --- ---
    BONGI: 👋🏻

KYRYS
    KYRYS --- ---
    BONGI: moc pěkné. Už tomu chybí jen to diorama s měsíčním povrchem :-)
    ACID
    ACID --- ---
    BONGI: na tom osmikolovem vozitku s light and sound modulem byly ty "plotky" Co drží battery box černé a panáček taky nebyl červený
    BONGI
    BONGI --- ---
    Koupil jsem poslední Blacktron a po jeho postavení se mi zastesklo a rozhodl se postavit napřed jednotlivé flotily, pak základny základny - Země, Měsíc, Mars, Ice Planet. Začal jsem s M-tron, Black-tron, Exploriens a část Futuron. Pak přijde na řadu zbytek Futuron, Space Police, Ice planet, Life on Mars a Mars Mission. Nakonec Classic Space, Insectoids, Ufo a Space porty na zemi z City. Během stavění jsem zjistil, že mohu vyměnit zažloutlé a nahrazené díly a postavičky. Takže první část :

DURDIN
    DURDIN --- ---
    77WHITE: Děkuji. Tak teď už to chápu a dává to i smysl. Holt sociální sítě nejsou moje silná stránka.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KAERO: Jeden viralni prispevek co diky algoritmu (jemuz nikdo nerozumi, je to vicemene nahoda) k milionum lidi muze znamenat zmenu zivota. desetitisice followeru, je prosdilej dalsima sockama a lidma s vetsim reachem, otevre cestu ke skutecnejm sponzorum nebo novejm prilezitostem (napr legomasters, buildy na zakazku, jestli budes dost hip tak si te najmou firmy co nemaj s legem nic spolecnyho ale chtej vypadat cool)… neni to o primy umernosti shlednuti=penize, ale spis o tom co muze bejt kdyz prorazis. A to se na lego dedicated strankach nepovede.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam