• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: myslel jsem velká korporátní konkurence, která bude schopná la Lego zatlačit a třeba něco změnit, z čeho budou mít prospěch zákazníci.
    Cobi je malý a číňani dělají většinou prachsprosté kopírky s kvalitou na kterou se nejde moc spolehnout.
    KAERO
    KAERO --- ---
    HONCKA: jsem mel za to ze konkurence tu je dost. z ciny se toho vali mraky a polske cobi taky nezapadlo. pribuzni jedou v letadlech a od cobi koupili snad vsechno.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: doufám, že mu to vyjde, Lego potřebuje pořádnou konkurenci jak sůl
    CROSS
    CROSS --- ---
    Koukám Mattel do toho šlápnul.
    About Mattel Brick Shop | Mattel
    https://shop.mattel.com/pages/about-mattel-brick-shop
    KAERO
    KAERO --- ---
    Hlasujte:
    Designer Program Series 8 [BrickLink]
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-8/main.page
    KAERO
    KAERO --- ---
    PETJU: jj, vyladit jde vsechno. Urcite jsou tam i problemy ze nemuze oficialni lego set vypadat stejne jako jiz existujici znamy MOC, doslova musi vypadat jinak, a to muze dost omezovat pri tvorbe noveho setu, obzvlast kdyz se nekomu nejaky MOC fakt povedl.
    PETJU
    PETJU --- ---
    KAERO: To meritko je fajn a urcite to pujde vyladit. Ja jeste popremyslim. Mimochodem, Concorde je v meritku 1:60 cca.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tady jsou nove fotky nosice raketoplanu:
    LEGO Spaceshuttle-Transport-Jumbo (10360): 747 mit Enterprise
    https://www.stonewars.de/news/lego-spaceshuttle-transport-jumbo-10360/#LEGOIcons10360SpaceshuttleTransportJumbo5

A cena bude 6 kKc:
    Shuttle Carrier Aircraft 10360 | LEGO® Icons | Buy online at the Official LEGO® Shop CZ
    https://www.lego.com/en-cz/product/shuttle-carrier-aircraft-10360

A cim vic na to koukam, tim min se mi to libi. Ten raketoplan je fakt hnusny, KingsKnight udelal 5 let zpatky mnohem lepsi. A Boeing by taky sel vylepsit. Urcite se najde nejaky Master Builder, takze si pockam na nejou modifikaci :)

Ale zase abych byl ferovy ... tenhle set se koupi a postavi. Zatimco typicka stavba nejakeho MOC mi trva pul roku a vice nez se sezenou vsechny kosticky. Nojono, svet neni ruzovy.

HADIAK
    HADIAK --- ---
    mna by zaujimalo, preco stiahli Fiestu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    jj formule jsou nuda, kdyby místo toho udělali k audině 76897 další group B auta, byl bych mnohem radši :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Mě jen přijde, že třeba v případě Speed Champions je to je 10 stejnej model jen v jiných barvách. A ano, jelikož já si koupím jednou za čas pouze Speed Champions tak je to pro mě mrzení. Navíc nemám rád formule, ale to je samozřejmě moje věc, to tomu nevyčítám.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    AXTHEB: to sa spytaj skor KUBLAJ?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    AXTHEB: nie. ja si na lego formule nestazujem, som za ne rad, pacia sa mi. ci uz male alebo velke. len mi vadi, ze su v champions dve "rovnake". jak som uz pisal.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HADIAK: A máš pocit, že to vede k zúžení výběru, že mimo nového modelu formule vyšlo málo jiných věcí?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    AXTHEB: "rovnake" modely? no nechcem mat doma 1oo kusov "rovnakych" veci.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    HADIAK: V čem je to problém?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KUBLAJ: pises to ako keby to bolo na ukor inych setov.

BATY: tiez radsej pozriem pekne auto ako sw. len keby nemali "tej istej" formulky 5 roznych modelov :/
    L5D
    L5D --- ---
    Jo no, samá komerční kravina:) Když pořádnýho, tak pořádnýho! Vrtám se v tom už od vánoc, žena nevěděla do čeho jde s tim dárkem. Ten origo model je absolutně brutální základ, hodil sem tam RC motorizaci s gyrem, dvě baterky, dvoustupňovou převodovku a funkční DRS. Stovku by to mohlo dát, pokračování příště:)

BATY
    BATY --- ---
    HADIAK: Konečně něco pořádnýho, star wars už bylo dost...
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Bohužel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam