• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KAERO
    KAERO --- ---
    Koukam ze nove rypadlo vsichni strhali. Sariel to vzal taky drsne a rovnou mluvi o zdimani zakazniku:
    LEGO 42215 Volvo EC500 Hybrid - IN-DEPTH REVIEW
    https://youtu.be/nX7jLkCC5C4?si=4-ZpXsJFa2wFAJBQ&t=1056
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HADIAK: trvalo to len 4 mejly a 2 mesiace ale konecne to fixli :)

https://www.lego.com/sk-sk/product/the-milky-way-galaxy-31212
    KAERO
    KAERO --- ---
    PHOBOS99: hm, prosel jsem cele Eurobricks a nic jsem nenasel...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAERO: podle mě se ti snaží naznačit, že skutečně někde tahle verze je, jen to nechce dělat příliš okatě
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: a druhy email z podpory:
    "Větou - "Je taky možné ,že novější verze této aplikace bude dostupná na některé z našich fanouškovských stránek" jsem myslel to ,že se nám u některých aplikací stalo ,že se kód dostal k veřejnosti ,a tím pádem jej naši fanoušci mohli upravit a vydat novější verzi své aplikace."

Takze mam doufat, ze jim uniknou zdrojaky? Komicke :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: MOC software. :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    KAERO: tak z podpory odpovedeli ze se muzu jit klouzat, necekane.
    Ale v emailu byla podivna veta:
    "Je taky možné ,že novější verze této aplikace bude dostupná na některé z našich fanouškovských stránek - u těchto stránek bohužel nemůžeme zaručit její funkčnost."

To jako ze nejaky fanousek se muze hrabat v jejich softwaru? Nechapu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Od 27. 7. do 2. 8. prý
    Tréninkové středisko na planetě Kamino 40765 | Star Wars™ | Oficiální obchod LEGO® CZ
    https://www.lego.com/cs-cz/product/kamino-training-facility-40765
    jako bonus k
    https://www.lego.com/cs-cz/product/jango-fett-s-firespray-class-starship-75409

via
    LEGO rozdává zdarma k nákupu exkluzivní set Star Wars: Tréninkové středisko na planetě Kamino. Musíte si ale pospíšit! – Letem světem Applem
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2025/07/28/lego-rozdava-zdarma-k-nakupu-exkluzivni-set-star-wars-treninkove-stredisko-na-planete-kamino-musite-si-ale-pospisit/
    KAERO
    KAERO --- ---
    Zkusim. Mezitim jsem napsal email na podporu LEGA, co mam jako ze delat. Beztak me odkazou tam kam slunce nesviti, ale aspon si nekdo nekde napise carku ze byl problem.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: zkus to APK boostu nainstalovat ručně, nebo z nějakého jiného zdroje (F-Droid?). Některé aplikace, sic nejsou oficiálně podporované, na novějších Androidech pořád fungují.
    KAERO
    KAERO --- ---
    JANFROG: no kdybych neco kupoval tak uz koupim nejaky starsi mobil nebo tablet rovnou s androidem od vyroby. Precejen to by bylo drbani se za levym uchem pravou rukou :)
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    KAERO: Jasne, no. Kdyby to jelo, muzes zkusit poridit nejakej starsi, mensi tableto-laptop (takova ta vec co ma dotykovej display a da se uplne ohnout aby to bylo placate a melo to display venku, jestli vis co myslim).
    KAERO
    KAERO --- ---
    JANFROG: mnojo, asi bych to mel taky zkusit. Budu muset preinstalovat na novejsi LTS a zkusit waydroid, protoze mi ted wayland na notebooku v Ubuntu LTS 22.04 nejede. Ale neni to uplne skvele reseni i kdyby to jelo, precejen ten program je delany pro smatlafouny a detem se to na tabletu dobre delalo. Mozna nejaky emulator starych androidu pro nove androidy, jestli ma nekdo zkusenost?
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    KAERO: Waydroid se starsi verzi Androidu?
    KAERO
    KAERO --- ---
    Se nam rozbil tablet, ktery jsme pouzivali pro lego boost. S tim prislo zjisteni - lego boost uz nefunguje na nejnovejsich androidech. Proste to lego prestalo udrzovat a google play tvrdi ze nemuzu nainstalovat na synuv mobil protoze program neni pro nove androidy. Idioti. Po par letech je z hracky jen hromada predrazenych kostek.
    (Jo, jasne, muzu motory ovladat z powered up, jenze ten vyukovy software co byl k lego boost byl fakt dobry a v tom podle me byla ta hlavni podstata lego boost.)

A takhle je to s kazdym uzavrenym softwarem, ktery nedejboze je jeste pro debilni smatlafouny - po par letech se muzete jit klouzat.

Kdysi jsem to zkousel v nejakych emulatorech androidu, ale moc to nikam nevedlo, zatimco jine programy fungovaly, tak lego boost padal nebo se ani nespustil.

Takze co ted? Koupit nejaky stary tablet a doufat ze vydrzi dost dlouho nez dospejou vsechny deti?
    PETJU
    PETJU --- ---
    DICK85: Cau cau, to uz si vzal Kaero.
    Priste kdyztak primo posta, prosim, at to tady zbytecne neresime pres vlakno.
    DICK85
    DICK85 --- ---
    PETJU: Ahoj, průzkumné vozízko mě zaujalo.
    EMMET
    EMMET --- ---
    PETJU: Za mě je to tu vítáno, poku se to nezvrhne vysloveně v tržiště. Mám pocit, že samostatné tržiště je tu trochu nepřehledné a v tematických místnostech je to lepší.
    PETJU
    PETJU --- ---
    Omlouvam se za spam, pripadne smazu.
    Delam poradek ve skrinkach a je tady par setu, ktere nepotrebuju a rad je poslu dal v cenach zajimavych.
    Kdyby mel nekdo treba zajem, posta. Diky!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DURDIN: je to super. Jenom škoda, že v tom není nějakej emulátor s tím, že by to bylo pro pár her funkční.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam