• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    TOMAS_23
    TOMAS_23 --- ---
    GREW: Díky, ale šedá nelze.
    Na bricklink.com sem je našel.
    Super, díky moc ! Taky budu věřit, že to čtvrtka přijde.
    GREW
    GREW --- ---
    TOMAS_23: Bud se smirit se sedou a dojit si do hrabarny, nebo objednat tady https://store.bricklink.com/SavioryBricks?itemID=321280285#/shop pricemz verim, ze do ctvrtka to prijde.
    TOMAS_23
    TOMAS_23 --- ---
    Ahoj všem,
    neměli byste někdo "zbytečnou" kostičku č. 27940 (6396457) v černé barvě ?
    (Beam, 1 Module w/2 cross axle, 180 deg.)
    Potřebuju 2 kusy a potřebuju je nejpozději ve čtvrtek . . . Nebo nevíte někdo kde v Praze by se daly sehnat (takhle rychle) ?
    Lego má dodání do 7 pracovních dnů a nikde jinde ji nemůžu najít . . .
    Díky, Tomáš
    KAERO
    KAERO --- ---
    Bricks On Track: Building the LEGO® F1® Drivers’ Parade | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=QrQ_Lau5-DU
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    ad boxiky mame tady tyhle organizery od curver, daji se k sobe zezadu po dvou zacvaknout.

VIDA
    VIDA --- ---
    Jako každý rok zdravím z Billundu. Známe tváře jsou na svém místě a LEGO je úplně všude.

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KAERO: Byt tam uz podobne byly, tak jsem objednal outlaw forest den. Je to to trochu nostalgicke, ale hezke.
    Problem mam v dalsich seriich. Uz je toho proste moc
    KAERO
    KAERO --- ---
    PLAGUEDIL: aha, linknuti jako spojeni, ja myslel ze to je ten 'link' co jsem dal o kus niz.
    jo, me to spojeni funguje a muzu se prihlasit jak driv do lego.com i do bricklink.com
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    KAERO: o tom presne mluvim.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PLAGUEDIL: bricklink sjednotil zpusob prihlasovani s lego.com. Mozna jsi tohle jeste neprovedl?
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Uznávám, že gold mine ma něco do sebe.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    jde vam to linknuti lego bricklink, me to furt haze spatne heslo i kdyz ho resetnu a kopiruju tam a zpatky. podpora radi jen clear cache ale zkousel jsem dva pc, mobil a celkem 4 browsery. trochu me to sere.
    KAERO
    KAERO --- ---
    BESH: na domecky nejsem, ale zlaty dul je skvely, a v oficialnich setech nic takoveho nenajdes. Ostatne ani ty sekvoje.
    BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Ja jsem teda dost unimpressed. Prijde mi, ze uz jsem to vsechno videl tak desetkrat.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Predobjednavky Bricklink DPS 6 zacaly:
    Designer Program Series 6 [BrickLink]
    https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-6/main.page
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No jo, já v tom mám lego pro volné stavění, takže to minimálně jednou za týden otvírám. Navíc jak jsou v tom ty dílky, tak prostě nic necítím. A navíc jsem kuřák. Jinak doporučuji vzít kombinaci organizérů s přihrádkami a ty s krabičkami. Ty s přihrádkami jsou lepší na větší díly, s těmi s krabičkami se zas lépe pracuje. Navíc je možnost ty krabičky různě kombinovat mezi jednotlivými organizéry.
    KAERO
    KAERO --- ---
    HONCKA: BONGI: jsem o vikendu v Bauhausu ocichaval krabice. Pripadal jsem si jak fetak :) Meli tam krabice ten Stanley i ten Kistenberg Norb. A smrdi. Teda mnohem, mnohem mene nez ty krabice co mam doma, ale jde to citit. Presneji kdyz jsem vzal krabici z regalu zepredu, tak nesmrdely protoze to lidi prohlizi a porad otviraji. Ale kdyz jsem vzal krabici zespodu hromady tak to bylo citit. Pritom tam byly i uplne jine krabice jine firmy ktere nesmrdely vubec, ale ty byly moc male.

Mozna jsem na to precejen citlivejsi, kluk to necitil, Takze asi nakoupim hromadu Kistenbergu.
    KAERO
    KAERO --- ---
    KUBLAJ: sis to nejak popletl. Jasne jsem napsal, ze ja bych se podle sveho pohledu neodvazil rict jak to je. Jaky je pomer nevime, a jedine co muzeme je hadat.
    Zajisteny muz ma sice vic penez, ale taky mene casu, a mene si hraje. Hledet jen na to kdo ma vice penez je uplne zbytecne, tech faktoru tam je milion dalsich.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    KAERO: Jenže ty tady všechno vztahuješ pořád jenom na sebe. Když se nad tím zamyslíš, kdo má větší potenciál, "Zajištěný muž ve středních letech", kterej si koupí tu Sián, tu Saturn V nebo kecku od Adidasu, nebo dítě, který jednou za čas dostane, v lepším případě, vláček nebo policejní stanici?
    Upřímně dost by mě zajímalo, poměr ziksu ze stavebnic cílených na dospělé vs. cílených na děti. Tipuju si, že vyznaměnší část bude ta první skupina.
    BESH
    BESH --- ---
    CROSS: Akorat jedno je proste povzdech, ktery na kazdeho obcas prijde, kdyz ty ceny vidi. To druhe je Captain Obvious, ktery nam prisel vysvetlit, ze takhle funguji nenasytne korporace, coz tu je asi kazdemu zrejme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam