• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    TRAGED: jestli je to pravé, tak je to must have!
    KAERO
    KAERO --- ---
    Zajimave, tady je informace ze Bluebrixx prisel o licenci startreku. Pritom Bluebrixx tech setu udelal hodne.
    "Toto oznámení zároveň přichází krátce poté, co se uzavřela kapitola stavebnic BlueBrixx. Německá firma loni přišla o licenci a její Star Trek linie byla ukončena. Pro fanoušky to tehdy znamenalo zklamání – ale jak se ukazuje, vesmír se postaral o spravedlivou rovnováhu. LEGO přebírá štafetu a otevírá zcela novou éru."
    LEGO a Star Trek: sen fanoušků se stal skutečností! – Star Trek · CZ
    https://www.startrek.cz/merchandise/2025/09/09/lego-a-star-trek-sen-fanousku-se-stal-skutecnosti

Vtipne je ze Lepin zkopiroval i nektere sety Bluebrixx...
    BONGI
    BONGI --- ---
    Z Bricklinku mi po merži zmizela historie nákupů, stejně jako tu bylo zmíněno. To by tolik nevadilo, ale zároveň zmizelo i hodnocení od prodávajících (nebo ho nemohu najít) a to je už horší. Někteří prodejci dávají lepší podmínky při dobrém hodnocení - např. sdělí heslo pro nižší nákup než je oficiálně požadováno. To mě docela štve.
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    KAERO: to mi prijde skoda, ale OK. kazdopadne diky za odpoved
    KAERO
    KAERO --- ---
    Tady je vic obrazku, jestli se vam chce drbat s facebookem. A vypada ze jsou uz z osmeho srpna:
    Facebook
    https://www.facebook.com/photo?fbid=1188409743328556
    KAERO
    KAERO --- ---
    DURDIN: nevidim tam vec co by nevypadalo jako existujici kostky lega, az na deflector, a kvuli tak velkemu setu bych se nedivil kdyby zase vyrobili nejake specializovane kostky.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ZORBEN: historie objednavek se mazala i driv. myslim ze po 6 mesicich objednavka zmizi.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    KAERO: zas tak velké to nevypadá, ale je to vůbec real? Koukám na to na mobilu a trochu mi to případne jako výtvor nějaké AI...
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    ZORBEN: taky historii objednavek nevidim
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    lego porad otravovalo s merge uctu s bricklink...kvuli historii objednavek na bircklink jsem o ten ucet nechtel prijit, tak jsem si udelal registraci na lego a mergnul ucty...kdyz jsem se podival na MY ORDERS, nic tam neni...koukam blbe, nebo mi historii smazali? hodnoceni od shopu kde jsem kupoval tam vidim, takze uplne komplet to asi nesmazali...stalo se to jeste nekomu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: Nahrubo má talíř cca 20 "čudlů" v poloměru. Takže ano. Tallneck jich má cca 8-9
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: to bude velke... Prevod z wonu dava 7500 Kc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    !!!!

BATY
    BATY --- ---
    LEGO F1 Movie Car Revealed! 🏁 Speed Champions 77252 APXGP Team Race Car 2026 detailed preview
    https://youtu.be/zovQoaq1ldM?si=fJ5oqjKvrevd_q5T
    KAERO
    KAERO --- ---
    PLAGUEDIL: uf, tak jeste ze jsem si sbirku sepisoval na rebrickable :) coz mi pripomina ze je dobry cas udelat zalohy, kdyby rebrickable padnul.
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: jo, ale porad mam pocit ze to zbarveni modelu A4 odpovida vic fotkam z testovani v peenemunde nez z white sands (vyska toho predelu cerno-bilych poli). ale mozna to je jen pocit, prvni rakety mozna amici nenatirali, takove detaily nemam nastudovane.

no a jestli si opravdu nechal udelat diru do stropu misto postaveni vedle stolku, tak to byl frajer :) protoze ten saturn pokracuje jeste dost vysoko, prijde mi ze bezny odstup podhledu na to nestaci.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    se me po mesici dohadovani se supportem podarilo mergnout lego s bricklinkem a tedka ma ne kouka prazdny ucet. cele collections je 0. tak si dame dalsi kolo dohadovani no ale asi z toho nic nebude.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Aha , teď koukám, že to je díra ve zdi. No, podle te zamatlane nepravidelnosti za Saturnem si ji tam nechal udělat později kuli těm modelům :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KAERO: V2 zkoušeli v US, takže to vlastně nebyl problém :a IMHO si nechal tu jednu řadu vyvěšeného stropu sundat, aby se tam Saturn V vešel
    KAERO
    KAERO --- ---
    TRAGED: jo, ta fotka ma spoustu skvelych detailu. Je to nahoda ze ten saturn se akorat vlezl do te diry ve strope? Libi se mi ta A4 (V2), to muselo byt celkem kontroverzni. von Braunuv vyraz je taky skvely.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam