• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    nejmensi LEGO dvojplosnik :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KARADUM: Jestli hru za 8k dokáže prodat sniper za 14k, tak to vůbec nemusí kupovat přes svůj lego účet se slevou - koupí všech 20 kousků co na skladě zbylo skrze obyčejný zákaznický účet, z "plánujeme" to přes "výprodej" hodí rovnou do "vyprodáno" a sniperům to prodá za 10k+ po kuse.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KARADUM: vědět předem o podobných akcích (a teď myslím skutečné slevy, ne black friday výprodej ležáků) se musí finančně dost vyplácet. Zejména u setů, ,které jdou pak úplně pryč z obchodů. Kdokoli ten hrad stihnul koupit, ho může obratem střelit o dva litry dráž a pořád to ještě bude fér a výhodná cena.
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    NAVARA: legari maji limit na pocet per rok, ale knfo o sale asi muze
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mi neříkejte, že jim to nestřílí pod rukou rovnou někdo z Lega...
    BATY
    BATY --- ---
    KVIIIK: Co to je za demendi? ;)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    A tenhle set se dá dostat ještě pořád za 1200 i jinde, to bude spíš omyl. (i když kdo ví...)

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Oni jsou vůbec docela vtipní...

ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    KVIIIK: Smutny je, ze jde o Ruzovku. Nahodou, nebyl to v 90. Ten stejny kram, kde se kupovaly PC komponenty?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    I když jsem na to kliknul jen chvíli po příchodu notifikace, už jsem to koupit nestihl. Zato na Růžovce přibylo ve skladu pět krabic po 14 tisících. Jak já nesnáším překupníky... :(

BESH
    BESH --- ---
    KAERO: Treba u SW to jsou takovehle packy, kde prevazuji figurky a pocita se s tim, ze lidi stavi cele armady.

https://www.lego.com/cs-cz/product/snowtrooper-battle-pack-75320
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... ale koukám, že to asi byl nějaký renonc, aktuálně už je to zase k dispozici.
    LEGO® Pick a Brick | Official LEGO® Shop US
    https://www.lego.com/en-us/pick-and-build/pick-a-brick?elementGroup=EG00164&icmp=PAB-BULK-2025-ABT-211-Wolfpack&includeOutOfStock=true&perPage=200
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EMMET: Lego to furt na svých stránkách nabízí (proklikneš se k tomu, z nějakého hradního setu), ale když jsem koukala naposledy, tak třeba balíček vlčích rytířů měli označený jako "vyprodaný", přitom všechny komponenty jednotlivě měli.
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Nevím, jestli to ještě funguje, ale dali se koupit předpřipravené bundly figurek k hradům:
    LEGO Castle Pick a Brick Bundles Now Available - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/lego-castle-pick-a-brick-bundles-now-available/
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: nevim jak ted, ale co jsem kupoval v druhe ci treti serii designer program, tak to nebyla zadna supr-cupr nadesignovana krabice, ale obycejna bila papirova krabice s jednim natistenym obrazkem, a navod z levneho papiru uvnitr.

Takze me prijde ze to neni nic jineho nez trosku lepsi pickabrick, kde misto igelitoveho sacku dostanes papirovou krabicku a navod navic. Ty sety z Designer program series prochazi kontrolou jestli to je sestavitelne a kostky jsou dostupne, proto ostatne je cely ten vyberovy proces.

Co je battlepack figurek?
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Tak když může lego prodávat zvýhodněné battlepacky figurek, tak může prodávat zvýhodněné sady těchto součástek, ne? Technicky už to mají připravené na nabídku uloženého part-listu. A bylo by tu ekologičtější, než dělat supr-čupr nadesignovanou krabici. A pokud by to nebylo levnější, tak ať se nediví, že lidé k nákupu málo využívají Pick'a'Brick. A taky mají Bricklink, který už mají napojený na Pick'a'Brick, jenom to nemají veřejně povolené z něj nakupovat, ale už jednou nabízeli prodej menších modelů, které šlo přes bricklink objednat přímo přes LEGO.
    KAERO
    KAERO --- ---
    EMMET: asi ne kazdemu se chteji shanet kosticky na rebrickable?
    EMMET
    EMMET --- ---
    KAERO: Mně fascinuje Pumpkin Patch. Skvělý nápad jak vytvořit nepravidelně se tvařící zemědělský terén. Mně se ta stavba hrozně líbí - ale říkám si, jestli je nutné to vydávat jako stavebnici? Pokud by to byla soutěž hodnotící nápad, má to můj hlas, ale takhlewnevim, proč to kupovat. Kdyby to prodávali jako návod, přišlo by mi to efektivnější - vždyť by se to dalo postavit čistě podle těch obrázků, takže možná i ten návod by byl neprodejný.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KAERO: je tam wild west a něco k vláčkům, jsem 100% spokojený :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    BrickLink Designer Program Series 9 - finalni sety. Ale zase same domecky, asi by tu soutez mohli prejmenovat na BrickLink House Designer:

BrickLink Designer Program Series 9 Finalists Revealed - The Brick Fan
    https://www.thebrickfan.com/bricklink-designer-program-series-9-finalists-revealed/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam