BATY: Až na to, že vůbec. Nevím jestli to tak mají všichni fandové Classic Spacu, ale já postupně začal Bennyho nenávidět, protože v podstatě všechny barvy classic spacemenů kromě supervzácného černého a dřív úplně běžného modrého dostaly svou moderní reedici. Jenže kvůli Bennymu se modří stali vzácní, respektive se stala vzácná nová verze modré helmy (vyšla jen v jednom velkém Ninjago setu) a nepoškrábaná verze modrého torza, která nevyšla v moderní reedici. A to všechno kvůli Bennymu, který zaplavil trh kriplverzí modrého classic spacemena.
A LEGO si je toho velmi dobře vědomo, proto modrého vyndali jako mimimo (ve dvou verzích!), jako plyšáka, jako svítilnu, teď nově jako zvětšenou sochu minifiga, ale ne jako samotného minifiga.
Jsem fanda Classic Spacu, takže jsem cílovka téhle zvětšené minifigurky. Ale i když se mi samotná stavba líbí, jsem neskutečně nasranej na tu stavebnici: Lego před tím dalo jen jednou nějakého minifiga do téhle sochy a to díky úplně obyčejné sochy bezpotiskového minifiga. Nemuselo do spacemana dávat nic. Ale ne, oni věděli, že lidi chtějí modrého astronauta, tak jim ukázali vztyčený prostředníček tím, že tam daly debilního robota, který ani nijak zvlášť nevychází z classic space robotů.