2HOUBA3: update. o vikendu jsme ozkouseli tu polohovaci hamax siestu premium a muzu vrele doporucit, mam stesti a chytim jí i na celopero(rám to dovolí), takze s tim nebyl problem jezdit uzky cesticky plny korenu a sutru v lese, do kopce sem s tim taky nemel sebemensi problem vyjet uplne cokoliv i takovy kopce co miladka tlacila. Nemel jsem problem se preváženim kola dozadu. Holt musis sedet na spici sedla v prudkym kopci, coz je pravidlo pro vyjezdy i bez sedacky. Slejzani nalejzani taky uplne v pohode, (rám mám frendly), jen musi clovek bejt opatrnej aby s kolem moc nekejval, zastavovat je dobry kdyz muzes pomalu zabrzdit a zastavit aniz bys musel z kola slezt, idealni je vysší obruvnik.
Andelka spala tak 40min , kdyz usne staci zastavit a otocit koleckem a sedacku polozit, diky tomu ji pak nepada hlava dopredu a dost stran taky o neco mín. Jako projel jsem s tim to co bych nikdy s vozikem nedal .. takze za me spokojenost a maly se v tom zatim docela líbí takze tam taky dobry.
Rozhodne bych to ale nedoporucoval na kolo nikomu kdo je zacatecnik a neni si jistej v kramflecich, tomu poslouzí lepe pujcovna s vozejkama.