• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASHRAKSebeobrana a sebeochrana - teorie a praxe
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    LODBROG: "...přestože na Tebe někdo míří pistolí a řve abys ho nechal jinak bude střílet"

tak znovu, hlavním předpokladem pro věcnou diskuzi je to, že si všichni zůčastnění tu diskuzi budou číst, jinak to nemá cenu...
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MAXMANUS: Sám seš hovado. Jestli povazuješ za svoje právo kopat do hlavy ležícímu, přestože na Tebe někdo míří pistolí a řve abys ho nechal jinak bude střílet,
    tak jsi adept na Darwinovu cenu.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    MAXMANUS: btw. před tím jsem o tom na diskuzním foru něják neuvažoval, to prostě přišlo a když se na to podívám zpětně, myslim si že to bylo úplně v pořádku (opět připomínám že to nebylo žádný fatální dokopávání).
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    JACHYMKO: "...co na nej nekdo namiri kver a zarve at toho necha"
    existuje perfektní pomůcka pro plynulou a věcnou diskuzi a to, si jí přečíst.

KENJIRO: můžeš mi to přeložit do češtiny?

SADY: klidně budu za zrůdu, ale nějákej agresivní sráč si prostě dokopání zaslouží, jinak si nic nezapamatuje, to máš jak dítě co sahá na sporák.
    SADY
    SADY --- ---
    SVATY: to bezpochyby, ale obecne mi prijde dost nebezpecne takto uz jen uvazovat napr. na diskuznim foru, pak i v realite k tomu bude mit tentyz dotycny o dost blize...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    MAXMANUS: jo, vím, že jsou lidi, pro které je "pouhé zbití" opravdu jen pouhé zbití. Akorát mi přijde zajímavé, jak jednoznačně a vytrvale se sami staví do role toho ublíženého agresora.
    SVATY
    SVATY --- ---
    SADY: člověk, který se ubrání brutálnímu útoku asi nemá tolik soudnosti jako na internetovým foru...
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    KEMAL: sou halt lidi který se dokážou povznést, evidentně to vychází z množství zkušeností který za život v tomhle směru nabrali.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    SADY: upřímně Vás obdivuji. Já se přiznám že má schopnost zachovat chladnou hlavu má své hranice a konfrontace s fyzickou agresí zpravidla leží už za ní.
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    No tak zase v klidu, měl jsem tenisky ne martensky a dostal pár kopaček...
    Ale teda obdivuji Vaš klid a rozvahu, kdy po tom co Vás naprosto bezdůvodně napadne zmrd a vy ho přeperete, že jste takhle sportovní, respekt...

KEMAL: že jsem jednal mimo meze zákona je mi jasný, ale myslim si že Ivan radši pár monclů a vykoplejch zůbů než abych volal fízli a ty se začly zajímat o jeho pobyt tady.
    SADY
    SADY --- ---
    KEMAL: imho kopani do hlavy premozeneho agresora nema s lidskosti nic spolecneho, natoz pak aby bylo pochopitelne!
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    kopání do hlavy přemoženého agresora je alespoň imho lidsky pochopitelné, nicméně kromě průstřelu od Kenjira hrozí právě ono nenáviděné "vybočení z mezí nutné obrany"
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    boha jeho to je hovado :-D
    příště vytáhnu tinkturu, obinadlo a pustim se do první pomoci při pohmožděnině... :-)

Jinak díky bohu že tu lidi jako je KENJIRO máme, největší dodavatelé munice pro ty co chtěj zbraně omezovat.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    MAXMANUS: Ano, přesně tak. Jestli se tomu chceš vyhnout, stačí se nesnažit očividně zpacifikovanému útočníkovi ukopnout hlavu :-)
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    KENJIRO: A sme doma, takže by jsi mě na místě prostřelil břicho po tom co jsem se úspěšně ubránil nějákýmu zmrdovi... (myslim že kompletní by to bylo kdyby za tebou u toho vlála jižanská vlajka).
    2MEK
    2MEK --- ---
    KENJIRO: Ty ses fakt totalne mimo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KENJIRO: tomu kopajícímu, abychom si rozuměli :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    MAXMANUS: ne kvůli ukvapeným závěrům. To byla 2MEKova formulace. Ale jestli někoho uvidím, jak surově kope do obličeje klečícího člověka, který křičí "já ti nic nedělám", ale jinak se vůbec nebrání, tak jo, tomu člověku průstřel břicha hrozí.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KLERIK: já teda nejsem žádný odborník, ale syn (4,5 roku) na BU chodit chtěl, já si řekl že OK ale ať je to něco praktického, a po rozhovoru s kamarádem jsem raději zvolil judo ... zbraně dětem do rukou prostě nepatří a BU zbraní fakt je
    MAXMANUS
    MAXMANUS --- ---
    KENJIRO: u tebe kvůli ukvapenejm závěrům hrozí průstřel břicha?
    A co s tím radši něco dělat a nevytahovat se s tim ještě na netu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam