XMEDA: no ja mam psa 15 let a tahal sem ho z nespocetne bitek, vzdycky timhle zpusobem, ze sem cziho psa chytnul a odtah...ani jednou po me dotycnej pes nevyjel, jelikzo se v tu chvili soustredje na bitku s tim druhym psem. ve chvili kdy ho rotnes po hlave si ty cile ovsem muze snadno prohodit....
SYKES: teleskop neni zadnej brutalni kus zeleza, vaha je rozdelena tak, ze s tim zas nejakou xtra bombu nedas, v ty rychlosti, pokud teda netrenujes nejaky bu....takze bych nerek ze jednour anou teleksopem uzemnis prumernye velkyho psa
CUTTER: to s enekolikrat probiralov bu - problem toho je ze se ti nepodari trefit nechranenou kuzi ale vetsinou to nasijes nekam do rukavu apod...
FALLIE: co znamena ejt zvyklej prijimat rany?:) Podle me bud clovek dostane takovou co neustoji, nebo se souper v ty ryhclosti a zmaktu dobre netrefi, nebo to jde nejak pres ruce, a ustojis to..myslim ze ta schopnost DAT ranu je daleko podstatnejsi nez ji prijmout:)
ITAL: no nebud si tak jistej, ze by to rpobehlo uplne jinak...v bite ti vystreli do tela adrenalin, ca szacne bezet trochu jinak a i kdyz zpetne clovek vi, co mel delat, v tu chvili reagujes ciste instinktivne (bud utocis, nebo se krejes, enbo nedelas nic)
premoct tyhle instinkty je docela drina a nestane se to po rpvni bitce:)
(vsechno imho:)