• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    DRSH
    DRSH --- ---
    NUKE FALSE RASTAS - ano, NUKE FAKE DREADLOCKS - ano, NUKE DELNICKA STRANA - ano... ale NUKE JAMAICA proste ne. Delat si z nejakyho ostrova prdel tim ze budu nosit tricko za jeho vymbombardovani je hrozna demence... tomuhle vazne nerozumim ani mi to neprijde vtipny...

...a dost dobre nechapu ze se takovyhle trika tisknou v crossu, kde velmi casto vystupuji umelci prave z jamajky. Predstavte si kdyby nahodou treba nahore hral nejakej jamajcan a zasel se mrknout na sititiskovej workshop dolu, kde by zrovna "bombardovali" jeho zemi. nechapu/demence/koncim.

..jo a este sem docela zaskocenej ze soulasim s KH_B, tady na nyxu je to stopro poprvy :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LOPIK: v ty jeho antife urcite!:)
    BOMB MARLEY!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KH_B: Neříkej mi, že se daj v antifě najít takový idioti, že by se šli prát kvůli nějakýmu "Nuke Jamaica"..
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    tak mne napadlo, co Painball, kolik to koštne na 1 cloveka pri poctu treba 20-30?

se tam poradne vystrilet na kasi, ale nejlepe nekdy o vikendu a treba jen pistole at je to styLOVEjsi? neni to uplna haluz ne?

nekdo muze mit batikovany maskace a nekdo zase treba Iron Maiden nebo Prodigy na dresu? :)
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: kde je ten tvůj humor? kde je ta nadsázka? nadhled?
    nák ho v tvejch příspěvcích vůbec, ale vůbec nenacházim....

sbohem.

a ozvi se, esli seš teda takovej nebojsa, jak se tady tváříš...
    KH_B
    KH_B --- ---
    hele už na vás seru, už jsem vám zase zavdal minimálně na další rok šíření nepochopení...

(ze svý strany) ukončim tuhle diskuzi stejně jako v Cross clubu - citátem Malcoma X:
    "jsme veskrze nenásilní...
    ...nenásilní vůči lidem, kteří jsou nenásilní k nám."

za respekt sklidíš respekt,
    za nenávist jenom další nenávist....

tebe, GANBOYi, jsem si nakonmec do toho ignoru nedal - zcenil bych, když bys mi do pošty napsal, až zas budete příště někde tisknout - esli to teda máš opravdu srovnaný a nebojíš se otevřený konforntace s antifou... esli jo, nemáš se čeho bát...

GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: v cem mam s tebou argumentovat propsimte? dyk si horsi nez srna s ritirem dohromady a argumenty te stejne nezajimaj.

takze ja se bavim.

jo a u lorenza budes mit oucticek za to sito, nejakou tu kacku- penize dluzis jemu, ne me.
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: pravda, už jsem si u tebe všim, že v moment kdy ti docházej argumenty nebo nemáš co říct, tak končíš u nadávek (důležitý je samozřejmě přidat smajlíka, aby bylo poznat, že jseš nad věcí, a bereš to s humorem a recesí :D)

ty si ale debil:D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B:
    KH_B: ty si debil:D
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    GANBOY: vis jak ono obecne vubec mira agrese kurva roste

ted sem byl doma na zapade kde muj " kamos " jeste s nekym / policista ( kdysi sme hrali zavodne basket ) jen tak brutalne zbil cloveka, pak ho svlekli, tahli na lane svazaneho v kozelci, nezbylo z nej vubec nic, ve finale ho jeste odshootoval sluzebnim gunem, trochu moc nejak...

takze asi tak, obcas nekdo nekoho sejme jen tak, ze ho nezna nebo mu nerozumi a zacina to byt uz fakt moc...

a jinak nevim treba tohle bude dobry?

9/12/2008 19:30
    Expandia / Burstscratch (fr), Catophone (cz), 2M+Kapela Snů (cz/sk)
    http://nod.roxy.cz/?p=488

chce to mozna trochu vice respektu.. asi nic novyho...
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: bez prudy - až se příště s Bárou potkáte - řekni jí do očí, že lidma jako je ona opovrhuješ. jsem zvědavej esli to dokážeš...
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: kapesníčky budeš potřebovat ty ;)

v jednom máš ale pravdu.
    ve skutečnosti, stranou těhle demencí, k tobě taktéž cejtim jenom soucit.
    je mi tě líto.
    jseš oběť.

btw bacha, B. má ráda reggae, ze všeho nejvíc Boba Marleyho a batikovanejch věcí má doma hromadu... možná je teď čas na trochu sebereflexe - cílem týhle vaší prudy jsou lidi přesně jako ona -

otázka: PROČ??
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DYLAN: zajdeme si na muzikal s antifou- do brna na zlatyho draka:)
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    hele lidi neblaznete uz... zacina to byt celkem soda

co jit nekam do divadla nebo tak? .)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    barca pobavila, to zas jo:)

a kapesnicky mas?
    KH_B
    KH_B --- ---
    XCIDER: přesně tak!

sranda musí bejt!
    KH_B
    KH_B --- ---
    - - - jaký prášky na hlavu mi doporučíš GAYBOYi?

vždyť přece ty jseš starej pohodář se smyslem pro humor
    a já jsem jenom narušená osobnost, která to bere tak hrozně vážně...

teď třeba sedim u internetu a v afektu mlátím hlavou do stolu a řežu si do zápěstí nápis JAH LIVE - vždyť je to přece s těch mejch příspěvků úplně jasný.....

tak jaký prášky teda mám použít - ty se v nich přece vyznáš -

anebo je to celý jinak?
    jaxto včera řikal?
    "víš, já jsem tak trochu komplikovaná osobnost" ;)
    KH_B
    KH_B --- ---
    hele a už jsem napsal, že "sranda musí bejt"? ;)
    KH_B
    KH_B --- ---
    LOPIK: fašismus a rasismus nejsou synonymem...

...ale vždyť tady jde jenom o recesi a nadsázku, takže se nikdo nemusí ničeho obávat - anebo ne?

...kluci si občas jen tak pro legraci zahajlujou v hospodě,
    zanadávaj na lidi, co se od nich odlišujou,
    na lidi, co maj rádi něco jinýho než oni,
    co maj jiný stravovací návyky než oni...

berte to s nadhledem - sranda přece musí bejt - a nebudem si přece dělat srandu samy ze sebe no ne? jsme přece ti hrdinové - takže si jako terč vybereme ty naoko nejslabší - ty mírumilovný, obatikovaný hippieky / sluníčkáře - od těch nám přece nic nehrozí - a když náhodou jo, budem tvrdit, že jsou nepříčetní a berou to celý hrozne vážně - protože MY to přece bereme s humorem ;))

jen víc nevraživosti - zesměšnování - urážek!!

...sranda přece musí bejt ;))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bacha na antifu vy rasisti :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam