• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    nyxsux .)
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    bych celej ten nyx na mesic vypnul
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ENKATT: Imho nikdo rozčílen nejni, jen tu používáme špatný komunikační prvky, pro nyx velice typické.
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    ENKATT: jako ze vsecky zviratka v lese muzou jit na pivo neasi :)

ENKATT
    ENKATT --- ---
    DYLAN: he dobry sice nevidim souvislost ale proc ne))) ja stejne nehcapu ze to nekoho bavi a porad jeste odkaze rozcilit s tou jamaicou
    ta kocka je pekna devka
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    DRSH: to zni logicky...

GANBOY
    GANBOY --- ---
    DRSH: a proc proste ne? ja sem solidarni s 4% mensinou!
    DRSH
    DRSH --- ---
    NUKE FALSE RASTAS - ano, NUKE FAKE DREADLOCKS - ano, NUKE DELNICKA STRANA - ano... ale NUKE JAMAICA proste ne. Delat si z nejakyho ostrova prdel tim ze budu nosit tricko za jeho vymbombardovani je hrozna demence... tomuhle vazne nerozumim ani mi to neprijde vtipny...

...a dost dobre nechapu ze se takovyhle trika tisknou v crossu, kde velmi casto vystupuji umelci prave z jamajky. Predstavte si kdyby nahodou treba nahore hral nejakej jamajcan a zasel se mrknout na sititiskovej workshop dolu, kde by zrovna "bombardovali" jeho zemi. nechapu/demence/koncim.

..jo a este sem docela zaskocenej ze soulasim s KH_B, tady na nyxu je to stopro poprvy :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    LOPIK: v ty jeho antife urcite!:)
    BOMB MARLEY!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KH_B: Neříkej mi, že se daj v antifě najít takový idioti, že by se šli prát kvůli nějakýmu "Nuke Jamaica"..
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    tak mne napadlo, co Painball, kolik to koštne na 1 cloveka pri poctu treba 20-30?

se tam poradne vystrilet na kasi, ale nejlepe nekdy o vikendu a treba jen pistole at je to styLOVEjsi? neni to uplna haluz ne?

nekdo muze mit batikovany maskace a nekdo zase treba Iron Maiden nebo Prodigy na dresu? :)
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: kde je ten tvůj humor? kde je ta nadsázka? nadhled?
    nák ho v tvejch příspěvcích vůbec, ale vůbec nenacházim....

sbohem.

a ozvi se, esli seš teda takovej nebojsa, jak se tady tváříš...
    KH_B
    KH_B --- ---
    hele už na vás seru, už jsem vám zase zavdal minimálně na další rok šíření nepochopení...

(ze svý strany) ukončim tuhle diskuzi stejně jako v Cross clubu - citátem Malcoma X:
    "jsme veskrze nenásilní...
    ...nenásilní vůči lidem, kteří jsou nenásilní k nám."

za respekt sklidíš respekt,
    za nenávist jenom další nenávist....

tebe, GANBOYi, jsem si nakonmec do toho ignoru nedal - zcenil bych, když bys mi do pošty napsal, až zas budete příště někde tisknout - esli to teda máš opravdu srovnaný a nebojíš se otevřený konforntace s antifou... esli jo, nemáš se čeho bát...

GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: v cem mam s tebou argumentovat propsimte? dyk si horsi nez srna s ritirem dohromady a argumenty te stejne nezajimaj.

takze ja se bavim.

jo a u lorenza budes mit oucticek za to sito, nejakou tu kacku- penize dluzis jemu, ne me.
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: pravda, už jsem si u tebe všim, že v moment kdy ti docházej argumenty nebo nemáš co říct, tak končíš u nadávek (důležitý je samozřejmě přidat smajlíka, aby bylo poznat, že jseš nad věcí, a bereš to s humorem a recesí :D)

ty si ale debil:D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B:
    KH_B: ty si debil:D
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    GANBOY: vis jak ono obecne vubec mira agrese kurva roste

ted sem byl doma na zapade kde muj " kamos " jeste s nekym / policista ( kdysi sme hrali zavodne basket ) jen tak brutalne zbil cloveka, pak ho svlekli, tahli na lane svazaneho v kozelci, nezbylo z nej vubec nic, ve finale ho jeste odshootoval sluzebnim gunem, trochu moc nejak...

takze asi tak, obcas nekdo nekoho sejme jen tak, ze ho nezna nebo mu nerozumi a zacina to byt uz fakt moc...

a jinak nevim treba tohle bude dobry?

9/12/2008 19:30
    Expandia / Burstscratch (fr), Catophone (cz), 2M+Kapela Snů (cz/sk)
    http://nod.roxy.cz/?p=488

chce to mozna trochu vice respektu.. asi nic novyho...
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: bez prudy - až se příště s Bárou potkáte - řekni jí do očí, že lidma jako je ona opovrhuješ. jsem zvědavej esli to dokážeš...
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: kapesníčky budeš potřebovat ty ;)

v jednom máš ale pravdu.
    ve skutečnosti, stranou těhle demencí, k tobě taktéž cejtim jenom soucit.
    je mi tě líto.
    jseš oběť.

btw bacha, B. má ráda reggae, ze všeho nejvíc Boba Marleyho a batikovanejch věcí má doma hromadu... možná je teď čas na trochu sebereflexe - cílem týhle vaší prudy jsou lidi přesně jako ona -

otázka: PROČ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam