V pátek, v jednom nejmenovaným klubu, někdo vzal sprejem polovinu plakátů, co visela na záchodě. Mimojiný třeba plakát na podporu Týdne proti válkám nebo třeba plakát na (6 let starou) Gardenzitty freeparty. Proč? Objevila se na něm africká trikolora. Pachatel byl spatřen a jen díky tomu později donucen přijít na stejný místo vysvětlit svůj čin. Roztřesenym hlasem školáčka, kterej byl přichycenej, jak si čte bravíčko pod lavicí, nám začal překotně (a zmateně) vysvětlovat, jak se prý vymezuje proti "monokulturám", jak bojuje proti reggae a proti klubu Cross (!). Poradili jsme mu, ať příště "bojuje" na svym vlastním záchodě, případně na záchodech v Crossu, nebojí-li se ochranky, a proti monokulturám jde protestovat třeba před McDonald's. Rozhodně ne k nám na záchod... Na otázku proč přestříkal zrovna to, co přeskříkal, jenom koktavě odpovídal, že nechce, abychom k němu byli nepřátelský, protože on přece na naše akce tak rád chodí a jakože "RESPEKT! - rozumíš". Na otázku proč to vlastně dělal, odpovídal: "kamarád mi něco povídal no a já jsem měl pocit, že bych to měl jako nák řešit (!), rozumíte my, ne?". Ne, nerozumíme.
Resumé? Byl hloupej a ještě navíc navedenej... Ke svýmu činu se nepřiznal, nepodepsal se po něj a nebejt náhodou spatřenej, tak by si moh' připadat třeba jako batman. Maskovaný "bojovník" se svojí vlastní, malou paranoiou...