pozor varovani! pri patrani po zajimavych kapelah a prijektech jsem opakovane narazila na projekt s neobvyklym jmenem (zni to cikanskomadarsky)
tuto hudbu neposlouchejte a vyvarujte se delsimu nahlizeni ci procitani techto stranek, jsou urcene pro JAH WARRIORS (ne against!!!)
http://www.feherfeketekerek.net/
"slunce do me pronika, tohleto je afrika" a podobne texty pisni volne ke stazeni(!!!) jsou nebezpecne pro vas mozek! dovolte mi citovat z jedne odborne recenze:
"Určitě se shodneme na tom, že svět bez rasismu, násilí a nešetrného chování k přírodě by byl lepší. Ne každý však umí kritický tón svých myšlenek zkrotit do podoby, která se obejde bez naivních obratů, mentorování a mouder typu "když chceš lásku dát, musíš ji mít sám" či takřka absolutních rýmů "nic se tady neděje, ztrácíme své naděje". Snad to FFK myslí upřímně, ale mně se nějak nedaří přijmout jejich textové poselství, aniž by mi z toho sem tam nezacukalo v koutku. Navíc kapely, které objíždějí v autech festivaly a kluby a zároveň pláčou nad stavem životního prostředí, na mě nepůsobí zrovna dvakrát věrohodně."