• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: to jsou mazlici :* uplne mi to pripomnelo tuhle nasi nedavnou :)
    http://tuleni.com/photo/albums/userpics/10002/IMG_0657.JPG

    Eri se zacina cim dal vic zajimat o fotaky, tak jedna z jejich prvnich fotek:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    NACITALKA: brácha je princezna number one!!!
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NACITALKA: to jsou pusáčci ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MEDOULKA: to je ciste nahoda :]]]]
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    NACITALKA: i trička?:)) bavite me:)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    LAURA: dík za inspiraci - prasátka na zdi u nás teď jedou :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    LAURA: :DDDD to je božíííí
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    dneska jsem dala detem namalovat vlastni kytku dle fantazie, mala predloha...



    a moc me mrzi ze nemam k dispozici ty jejich obrazky,byla to nadhera... az na kluky, ty malovali strilny a pod:[
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    velke pradlo / omluvte bordel, je to chodba, kde bydlej psi /


    maminko vyfot me, tancim !


    a tohle je cela nase rodinka z plasteliny. rozbreceala jsem se nechtene pred detma kvuli matce a Anicka nechtela abych byla smutna, tak mi vymodelovala snehulaci rodinku :]]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FOXOVA: ne ne, od léta má vlastní pokoj ;-) spí, no...od 6ti měsíců do tak čtyř let spal se mnou v posteli, pak dostal vlastní vedle té mojí, od léta spí ve svém pokoji a spí blbě, tmu nesnese, teď jsme zredukovali světlo na ta noční světýlka ( takové to maličkaté tlumené světlo, co strčíš na noc do zásuvky, má modrý plamínek s jednou led diodou ), až na vyjímky ale spí celou noc v pohodě. sem tam má noční můry, dle obsahu zhruba to co já, takže možná to je dědičná věc, nevím. jinak má v pokoji 5 pískomilů a ti dělají děsný randál, ale jemu to kupodivu vyhovuje, prý " mi zachránili život, protože když je v pokoji zvuk, řeknu si, že to dělaj oni a nebojim se bubáků" ;-) od mala je zvyklý spát v relativním hluku tiché hudby a blbnutí nočních hlodavců, on to byl i cíl.
    LOO
    LOO --- ---
    pardon za spam, ale chybi mi k naplneni jeste jeden, dva lidi. Je to seminar na Černem Moste - z cyklu kurzu efektivniho rodicovstvi http://www.facebook.com/events/365185383520472/
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KAWALSKI: prosimte napada me vec, podle jineho auditka mate s klukem spolecny jedem pokoj kde spi, a ty pracujes atd... jak to ma se spanim? chodi ti spat dobre, ma tmu, nebo trochu svetlo napr od TV, PC male lampicky atd?
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    VERONIKA22: tak syn je liny hodne, to rika i ucitelka, i ja i okoli, nerad dela cokoli v odmacnosti a domaci povinnosti, to je hruza, byt jen jednou za tyden vynese odpadky.
    jinak TV ( videoprehravac na pohadky, nikoli TV jako ze tam ma programy ) ma pouze on v pokojicku zabudovanou do skrine, takze je videt jen kdyz otevre skrin a kouka se na neco. jina TV v celem baraku ( tri rodiny, z toho dve s ditetem ) neni zadna, nikdo tomu neohldujeme a na filmy se kouka jen sem tam nekdo na kompu v dobe kdy dite spi.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KAWALSKI: jen okrajově bych se zeptala zda tedy ta TV zmizela z domácnosti a dívání se na ni už není nikomu a nikdy dovoleno? protože pokud tam furt figuruje a třeba rodiče ji po 20hod používají. tak pro něj ten zákaz musí být tedy trest dost šílený :o(
    já si z dětství pamatuju milion zákazů a nesla jsem je tedy šíleně špatně a ještě dnes si dokážu vše vybavit. vždy šlo o to, že danou věc nesmím mít či jen někdy a stále byla na očích a ostatní ji mohli používat jak se jim zachtělo.

    jinak určitě to co napíšu moc s tvým synem souviset nebude - neboť u vás je nějaké zdravotní hledisko. já jsem byla vždy lenoch a doma se peciválovat nikdy moc nesmělo. celé dospívání mě to sr..... a stejně mě rodiče nezměnili. dnes si pohodu užívám jak to jen jde. člověk prostě už nějaký je a v 7letech už je to znát víc a víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam