• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    NACITALKA: to je různý, co dům a internet dá. Truhlička je dřevěný polotovar, většinou se prodává v e-shopech s výtvarnými potřebami jako "materiál k dekoraci". Stoleček je dřevěný svícen obrácený dnem nahoru. A křesílka jsou ve skutečnosti dva stojánky na mobily, do kterých jsem akorát našila polštářek ze stejného materiálu, v jakém bude povlečené prádlo do postýlky a taktéž čalounění na pohovce. Malováno akrylovýma barvama, ještě nutno přetřít lakem.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TANAIS: z ceho to vyrabis?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Vyrábím dcerce pokojíček pro panenky monster high.
    První kousky jsou skoro hotové.

AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Vyráběli jsme s dětmi andělíčky, kteří se měli nalepit na PFko, to ovšem neprošlo a tak zpěváčci skončili na špejli a zdobí květináče babiček .)
    (postup je lehký, vystřihnete kolečko ozubenýma nůžkama z něj vystřihnete sukýnku, zbytek rozstřihnete spojíte a máte křidélka, pak už záleží na vaší fantazii .))

.. tady mu holky vyrobily stojánek :D

...věnečky z kaštanů na hřbitov pro prarodiče (ještě tam chybí mašle)
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: měla jsem v plánu tam též zajít, ale T. je nějakej nachrchlanej, tak jsme zůstali doma :-/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    tak jsem stihla vyfotit jen moji kyticku, babickam jsem udelala krasne kytice z nekolika "ruzi"...

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: moc se mi to libilo, buritos, svarak, chilli, stinova pohadka, pruvod, svicky, vzpominani, pratele a frmol :]]]

deti si vyrobily cukrove lebky

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JIŽ DNES OD 15:00 MEXICKÝ SVÁTEK MRTVÝCH VE STROMOVCE U KACHNÍHO JEZÍRKA

Alfredvedvoře
    http://www.alfredvedvore.cz/cs/program/den-mrtvych--dia-de-los-muertos?pid=374&bck=program#!prettyPhoto

Program a foto z minulých ročníků:

Program Dne mrtvých: zdobení cukrových lebek / ochutnávka svátečního pokrmu „Pan de Muerto“ / výklad jednotlivých atributů typického mexického oltáře / dílna na výrobu domácích oltáříků / výroba lampionů inspirovaná barevnými mexickými ubrousky „papel picados“ / divadelní představení

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KERB: ne e,ostrava
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KERB: mno ja vim. jen ze to existuje:]]
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    QUAACA: A ještě bych dodala, že prodloužili výstavu až do 26.11.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    QUAACA: Nám taky řekli, že se zouvat nemáme, ptali jsme se, přišlo nám to blbý tam chodit po těch výtvorech, když tam lezou děti...
    NOIK
    NOIK --- ---
    až tam přijde někdo s hovnem na podrážce bude veselo
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MAKU: aha, vidíš, tak to by možná stálo za to jim to doporučit (to zouvání) ;)

MAKU
    MAKU --- ---
    QUAACA: je fakt, že když jsme tam byli na "Umění recyklace", tak tam to zapojení dětí bylo větší, čekala jsem, že to tak bude i tentokrát - ale nakonec jsem teda i tak odcházela spokojená. Ale za boty imo galerie může - nám třeba výslovně řekli, že se zouvat nemusíme. Kdyby byl pokyn zouvat se, tak se asi všichni zujou...

SEVERINE: njn, každý prtě to má asi jinak a hlídat dva nebo jednoho je asi rozdíl :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SEVERINE: taky jsme byli na zdejší doporučení v GUD. myslím, že je to bezva nápad, udělat galerii pro děti, ale trochu mě to zklamalo, myslela jsem, že se tam budou děti muset víc interaktivně zapojovat a tvořit třeba dohromady nějaký dílo (něco jak byla u vchodu ta vystřihovaná "mapa" prahy)
    ale co mě fakt naštvalo, byli rodiče, kteří si tam nesundali boty a chodili po těch látkách v těch zaprasenejch botech a vůbec jim nevadilo, že tam v tom pak seděj děti..
    (za to ovšem galerie nemůže!)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAKU: tak jen, že u nás se galerie neujala - mladšák je na to ještě asi moc malej a nejvíc ho bavilo rozhazovat všechno dookola (včetně toho, že chtěl položit tu nejmenší sochu v první místnosti :D ), takže sme se ani dlouho nezdrželi .. ale ta poslední místnost byla fajn :)
    KERB
    KERB --- ---
    FOXOVA: super, ale za postovny 199,- to je sileny

ZEMINO: nekde v Praze?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    FOXOVA: přesně tohle jsem viděla za podobnou cenu.. a byl to obchod typu "vše za 39.-"
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KERB:
    FILOMENA:
    jeee tuhle hru jsem nedavno koupila holkam v kauflandu stala 20,- kc... maj prvni digihru:]] jsou z ni uplne nadseny:]]

takze sehnat se urcite da, koukni se po malych hrackarstvich. Bambule a spol to urcite nema..
    jinak my mame tuhle cervenou a modrou :]]

http://www.sabihracky.cz/sabihracky/eshop/5-1-pro-holky/0/5/3473-Vodni-hra-rybicky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam