• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    NACITALKA: chjo, to chces rict, ze za tri roky budu mit doma tak velke deti, jako ty ted?...je to krasny, ale nejaky nevim, jestli mam byt rada, ze tak rychle rostou :( :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZEMINO: nee :]]] to jsou stare fotky, rok 2009 myslim. nostalgie :]
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    NACITALKA: malá je ostříhaná?! :-O
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    AMOPRA: najde si tam neco dite 1,5 roku ?:)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    AMOPRA: Ještě bych upřesnila, že koncert Yellow sisters bude právě pro ty nejmenší. Takže od 17:00 v klubu Cross bude taková dětská diskotéka. :-)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KNIŽNÍ MALOTRH V KLUBU CROSS PRO DĚTI I DOSPĚLÉ - JIŽ TUTO NEDĚLI OD 14:00
    Přijďte nakoupit dárky na Vánoce a přitom si dát drink v prostředí Crossu ! ! ! Již tuto neděli v klubu CROSS.

25.11.2012 od 14:00, vstup: zdarma

Zveme Vás na knižní malotrh pro děti i dospělé. Knihy budou k mání za snížené ceny, bez vstupného. Proběhnou vystoupení pro dětské a dospělé publikum, výroba netradičních hudebních nástrojů dětmi a malování nekonečného komiksu. Vznikne výtvarný koutek, bude možné nechat si pohlídat vaše dítka, abyste se mohli prolétnout Crossem. Vystoupí skupina Yellow Sisters, uskuteční se módní přehlídka. Účast přislíbila nakladatelství Argo, Baobab, dybbuk, G plus g, Meander, Miroslav Stuchlý, Ontogenie, Paseka, Pavla Horáková, 65. pole, Pěkný ptáček press. Koná se ve všech třech patrech klubu.

Kavárna 1. patro:
    15,00 M. Míková + S. Švolíková: Mrakodrapy (Argo) – představení knihy
    15,30 P. Hrnčíř: Plechová Mína (Meander) – představení knihy
    16,00 Slyšet jinak – netradiční hudební nástroje
    16,30 L. Lomová: Nekonečný strip – malování komiksového pásma na stěnách klubu

Knižní sál (suterén):
    14,00 otevření stánků
    17,00 vystoupení Yellow Sisters
    18,30 módní přehlídka
    19,30 M. Toman: Dr. Zádrhel proti gramotnosti (populární psycholog varuje před knihami)
    21,00 swing tančírna – DJ Wootep a hosté

Hudební sál:
    21,00 punk rock nářez – kapely Crazy Arm (UK) a Apologies, i have none (DE)

Mravenci Yellow sisters - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J6sPd8KpPec

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: my teda už "museli" 2x na mikuláše s Matym (bylo to v DDM).. poprvé byl tak vykulený,že ani nestihl plakat.. jeho jméno volali naštěstí první .. podruhé řval,nic neřekl,ale jak viděl,že dostane "punčochu",tak přestal ..
    letos jsem zvědavá,dost ale pochybuju,že když od rána nás provází písničky až do noci,že bude zpívat :) max z něho dostanem děkuju :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    TANAIS: Ty jsi dokonaleZručná maminkaaaaa!!!!Naše Malinová se tady ted rozplývá .)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    TANAIS: jsi dobra! dokonaly originalni darek;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    "Jsem X."

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    dárek dcerce k Vánocům - domeček pro monster high, materiál sesbírán všude možně, upraveno podle potřeby, domeček je původně pelech pro kočky

Víc fotek zde: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3943619951165.52985271.1299988349&type=3

MAKU
    MAKU --- ---
    Kdo jste na FB, tak jeden pro tvorbu inspirační profil: http://www.facebook.com/ContemporaryArtforKids
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    VERONIKA22: mezi 2-3 rokem byl i ten náš jinak do 2 a od 3 let otrslý chlapák velkej stydlín (jojo, přesně na Sokole - obr problém - a se třetíma narozkama se to zas začalo posouvat směrem k obr otrslosti až drzosti .. člověk si nevybere), takže za mě hlavně netlačit na pilu .. dojít klidně k Mikulášovi s ní, mít radost z toho když třeba dokáže dárek převzít a kašlat na to, že ostatní děti libovolnýho věku si tam uměj dojít sami a udělaj přitom trojitýho rigbergra - každej chce svůj čas a tohle je věk, kdy si maj ověřit, že svět je bezpečný místo. Tak proč jim to nedopřát.

jinak bych vám chtěla dát tip na kreativní představení - http://www.alfredvedvore.cz/cs/program/zajatci-vesmiru--wariot-ideal?pid=416 - je to teda premiéra, ale znám z vícero představení tvůrce a viděla sem 3x tohle - http://www.alfredvedvore.cz/cs/program/arkticky-robinson--wariot-ideal--zimni-pohadky?pid=215 , takže si dovolím tipnout, že to bude stát za vidění - jen to teda bude věkově spíš pro děti Nacitalky než úplný batoláky a miniškolkáčky (pokud se mi podaří to otestovat na těch mých, asi dám vědět).
    fotka z robinsona
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    VERONIKA22: Jaké si to uděláš, takové to máš :-)

Děti stejně vědí, že dospělí "hrajou hry" a tváří se že to žerou, aby hráli s námi :-)

Tak třeba u nás - když jsem byla mrně předškolní (což si pamatuju přesně, neb před nástupem do školy jsme se stěhovali jinam) "Ježíšek" zazvonil na zvoneček, a mohlo se ke stromečku, kde leželi dárky. Já VĚDĚLA, že zvoní táta - což jsem samozřejmě neříkala :-) Jenomže jsem nechápala, jak je možné že zazvoní v místnosti před náma - a objeví se ZA náma, tedy vcházíme do místnosti odkud se zvonilo a tam nikdo není! Já měla za to, že táta umí nějaké kouzlo...
    Dnes se domnívám, že snad kvůli mě patrně lezl po hromosvodu a balkonu zvenčí baráku (druhé patro)...

Mé děti taky volá zvonek do prázdné místnosti, ale ten zařizujeme technicky (zavoláme na mobil se zvukem zvonků, který je tam schovaný :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam