• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    no, to se moc nepovedlo, ale patlali jsme se stím hooodně dlouho :))))

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    stejně tak jako oni měsíční písek milují, stejně hluboce ho já ze srdce nenávidím :)))))

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    kaštanová labužnice, aneb jejich další praktické využití :)))

KEYA
    KEYA --- ---
    IBERIA: U nás v papírnictví taky mají - Praha - Řepy :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    také máme ze včerejška tématickou :)

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    NACITALKA: už to muž rozchodil a je to fajn
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZEMINO: díky tobě jsem si to dneska koupila .. uvidím jestli to bude dělat zázraky za mě.
    NACITALKA: nějak mi to nefunguje ..

jinak jedna fotka od nás na dnešní téma

MAKU
    MAKU --- ---
    IBERIA: muž ji tuším koupil v papírnictví v DBK Budějovická, ale ještě se večer přeptám, jestli to bylo opravdu tam.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Tohle si oblíbila naše tříletá jako pohádku http://www.fler.cz/magazin/fler-workshop-vanocni-pernickove-kouzleni-564 doporučuju, na perníčky je tam pár dobrých triků :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IBERIA: pokud jde o bezpečí barev pro děti, podobné by snad měly být barvy Heyda. Třeba tady http://www.rafoshop.cz/vyhledavani/?string=heyda
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    poraďte mi, prosím, kde sehnat razítkovací podložku windflower (kamenný obchod Praha), ptala jsem se v několika papírnictvích a bezúspěšně.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZEMINO: u nás to používaly děti velky, 12 a 13 let, a stejně jim to tím moc nešlo. Jako ozdobily to, je to docela pěkný, ale samo to rozhodně nešlo.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    RENFRI: Smekám!!! :)
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    TULENI: no, obavam se, ze s mym laxnim pristupem ke kreativnim cinnostem jsou jakekoli velke logisticke sarady zbytecne - obycejnejsiho materialu typu barevny papir a nuzky tu mame dostatek, spis jde o to dokopat se k nejakym vetsim akcim tohoto typu. Tim, ze je s detmi doma muz, tak mne k naplneni volneho casu s nimi porad staci klasicke zabavy typu vareni, cteni, hrani neceho, prochazka. Ale koralky mi prijdou z tech vytvaarnych cinnosti pomerne nejlakavejsi, tak asi stejne casem nejaky vetsi nakup udelam a treba me to dovede na kreativni cestu a nakonec budu jeste kazdy vecer po praci vysivat, palickovat a tak :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZEMINO: Ozdobila :-D
    TULENI
    TULENI --- ---
    FUNTL: jedine ze bychom je nejak poslaly, kdyztak posta :)
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    TULENI: diky, ja to tusila, ze to je neco spesl - my bydlime mimo CR a o kramkach s kreativnima potrebama si mohu nechat zdat. Tak az prijedeme na navstevu, budu se muset predzasobit (vanocni hvezdy budou uz teda passe...).
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    RENFRI: takhle jsi je koupila?nebo ozdobila..bo jestli jo,tak smekám! :) já jsem hrozný matlal!!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NACITALKA: bilek samotny
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    RENFRI: PETATA: bilek samotny nebo redeny necim? :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam