• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: dekuji. Ale ta tus neni moc prakticka :) barevna si delali kluci uplne sami. Bohuzel jsem zjistila, ze segra nema doma krom fixu a pastelek nic na tvoreni. Chtela jsem s nimi delat akvatel+pastelka a voskove do barev. a na miste koupene veci na dekupaz byly spatna volba. To se nepivedlo :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: ta černobílá jsou krásná!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a tady tvorba z modeliny a pokus o dekupáž, dotvořeno kresbou :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a velikonoční tvoření i od nás

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: dík za tip, to si nenecháme ujít!
    TULENI
    TULENI --- ---
    TULENI
    TULENI --- ---
    gratulace prijimam az vyleze :) ma na to este maximalne tri tydny ale fakt veeeelmi doufam ze driv! :) a pardon za OT :)
    tak aspon pridam nejaky velikonocni tvoreni, vetsinu teda nemam vyfocenou, ja to fakt nezvladam fotit kdyz neco delame, jen jsem jednou vzala fotak do ruky tak Eri vzala herkules takovej ten malickej se spickou, otevrela to cely a zlila tim cely vajicko, stul....:/ ale delali jsme klasicky vareny vajicka v cibulovejch slupkach obaleny v listkach, trave a zkouseli jsme krajku ale to moc hezky nevyslo.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    teeda tak to gratuluju, to jsem ani nevedela:)
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: jojo, co nevidet, doufam :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TULENI: bude vas pet?? :]
    TULENI
    TULENI --- ---
    MAKU: jeeeee, to je skvela zprava!! skoda ze tam nikde nemuzu najit do kdy to bude, pred porodem to uz asi nezvladnu tak aby nam to neuteklo po ..:)
    MAKU
    MAKU --- ---
    A ještě jsem dostala tip na tuhle výstavu:http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Vystavy-HM/Monarchie-Detsky-svet-za-cisare-pana.html
    MAKU
    MAKU --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla
    Nejkrásnější velikonoční stůl | krásné bydlení s decoDoma.cz
    http://www.velikonocni-stul.cz/
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    Většinou tu jen nakukuji, ale teď se rozdělím o jednu fotku :-). Nápad samosebou není náš, ale hrozně se nám líbil :-).

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    FOXOVA: jo, kdyby to tak měli s autíčkama a lokomotivama ..
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: jo jo - a tady: NACITALKA: máš koukám pro změnu malého Avatara ;-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    smouli rucicky :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MARKYSHA: sice uz je to vyprodane, ale jsou tam hezky obrazky:] https://www.tchibo.cz/-t400013951.html
    je to sada ozdobnych derovacek, z papiru ti vyrazi motiv napriklad kytek a bud pouzijes ten papir s dirama s konkretnim tvarem, nebo z tech tvaru neco dal vyrabis.
    dala jsem sem fotky, jak s vyrazenych kyticek lepime velikonocni kvetinovy venec, nebo kvetinovy slunocko. Myslim, ze i Markytak sem davala nejake fotky. ma to hodne pouziti, a nejen deti to strasne bavi :]]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NACITALKA: jj a uspokojí potřeby i starších a pokročilejších výtvarníků. Ještě se dělají v "barevné" variantě a jsou asi o 50 kč levnější. I dkyž tyhle ve dřevě jsou fakt hezčí.
    Akorát teda ten trojúhelníkový tvar, který slibuje, že dítě předškolního věku bude mít automaticky správný prstoklad neplatí stoprocentně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam