• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SWATKA:
    NACITALKA: děkuju :), s děckama jsme to i instalovali, nakonec se to dost povedlo myslím... no a měla jsem těch motýlů 480, tak jsou vylepený i v oknech a jak svítí sluníčko, tak je to taky moc pěkný, ale focený to ještě nemám ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GRANTORINO: opravdu moc krasne, asi uplatnim u nas na chodbe ")
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    GRANTORINO: nádhera .. škoda že nemám školu :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Z dnešní lekce němčiny, nebo spíš z přiípravy, bylo to skvělé! Sama jsem se poučila a dvě děti trošku naučila, už se těším na příště. Musím trénovat tiskací písmo!
    Je úžasný kolik se toho člověk naučí při učení i sám o sobě...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DARJEEL: tak jsem jeste vystrachala fotky nasich motylů ;) zadání bylo, že si to fakt můžou udělat, jak chtějí, instalace v budově školy, jarní výzdoba ;)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GRANTORINO: díky, tohle je dobrý! :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MAKU: samozřejmě se na tom musí podílet i dítě .) ikdyž moje vytvory by si mohl někdo lehce zaměnit za dětské :)
    musím ještě ve školce zjistit,jestli má stát nebo co ..
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZEMINO: neteř na chalupě vyráběla hezké čarodějnice z velké dřevěné vařečky. Vařečkohlavě nalepila nějaké niťkové vlasy, obličej (jestli se dobře pamatuju, tak ho měla z kousků textilu) a kolem rukojeti nějaké šatky ze starých hadříků. Imo je to taková hodně jednoduchá verze, co zvládne spoluvytvářet i dítě, zároveň to pak funguje jako maňásek - no a upálit to jde taky ;-)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Nějaký tip/inspiraci,jak vyrobit čarodějnici?nemusí snad být k upálení,jen na hodnocení do školky.. mám představu hlava - výpln do punčochy,nějaká vlna.. ale kdyby někdo nějaký tip,nebudu se zlobit. :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DARJEEL: delali jsem s detma motyli... prelozis A4, vystrihnes tvar kridel , rozevres a mas motyla a pak z tech ustrisku, ktery jsem sei vymenovali jsem udelali krasne motyly... fotku mam bohuzel ted v praci, ale da se to krasne na hodinu a pul dva na kazdyho udelat... pak jsme to zavesili ve skole do vzduchu ;)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    neměl by někdo zájem pro děcka na tvorbu nebo jen tak: sbírku dobíjecích karet na kredit (50ks), sbírka kalendáříků, pexeso (Den jak sen), 2 létající talíře, pohledy popsané i nepopsané?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    DARJEEL: me se vyplatilo delat s detma mozaiku z papiru - vytrhat nalepit
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL: aha, to ja taky nevim, dik za info :]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NACITALKA: jj, a ídky za ten odkaz, já už si to nějak upravím... mandaly se dělávají, ale ne vždy se ví, že by se měly dělat jako poslední krok završující uzdravení, jinak symbolicky zapouzdří syndrom...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL: promin, ja to spatne precetla... za hodku a pul uz je to jine :]] ja hledala neco jednoducheho jen na inspiraci, koukala jsem ze se u arteterapie delaji casto i kruhy, jakoby mandaly tak proto :]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NACITALKA: hodina a půl... a mandaly ne, ty děcka jsou nemocný... kažodpádně díky za odkaz dole, já už si to nějak přetavím pro své potřeby :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    pul hodky? mozna nejakou mandalu?

nebo neco takovyho...

Art. Paper. Scissors. Glue!: Symmetrical Origami
    http://art-paper-scissors.blogspot.cz/2011/11/symmetrical-origami.html
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    poradili by jste prosím něco zajímavého pro děti tak 10, 12 let, co by se dalo dělat s nůžkami, lepidlem a barevnými papíry, klidně něco arteterapeutického, ale něco, co se dá během cca hodiny a půl začít a uzavřít
    díky :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    http://www.klett.cz/ velmi hezky ucebnice a pracovni listy pro predskolaky a skolaky. prave se rozjizdi i vyukovy portal. Vrele doporucuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam