• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    PETATA: dole v podoli nebo nahore?
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: neskutecne cela ty ;)
    RANA
    RANA --- ---
    NACITALKA: pekna slecna... :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    2010/2013

PETATA
    PETATA --- ---
    NACITALKA: vidim deti z naseho sokola...
    min 2, dalsi maji masky :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A vite co je na vsem nejvtipnejsi?? ze ja dala Anicce na dort jen 4 svicky :]]]
    a uvedomila jsem si to az ted...

MAKU
    MAKU --- ---
    Hlásím, že jsme dneska byli na téhle výstavě (už jsem tu na ní odkaz dávala, ale což...): http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Vystavy-HM/Monarchie-Detsky-svet-za-cisare-pana.html a moc se nám tam s Tédou líbilo, doporučuju.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    Dovolte mi pozvat Vás na charitativní akci, jejíž výtěžek půjde na letní umělecké pobyty pro děti z dětských domovů
    (není to tvorba s dětmi, ale pro děti ano :) )

[ charitativní DESIGN BAZAR Audabiac / ostatniother / 13.6.2013 / CR - Praha - Malostranská beseda ]
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    zodpovedna zahradkarka zaleva zelen :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Devcata a chlapci, mam prosbu: pokud vlastnite Facebook, mohli byste prosim "olajkovat" mou stranku? Roznasim letaky, plakaty a vselijak se snazim najit si studenty, lec mam jeste mnoho volnych terminu. Dekuji moc, snad vite ze to s detmi myslim dobre a chci je vzdelavat ")

http://www.facebook.com/nemcinaprodeti
    KERB
    KERB --- ---
    GRANTORINO: aha a pridelany je to na nit jak?:)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KERB: ne, to jsou pouze barevné papíry, nůžky a lepidlo ;)
    KERB
    KERB --- ---
    GRANTORINO: to jsou barevny papiry a voskovky?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GRANTORINO: to je fantazie! Zrovna dneska si lámu hlavu, co takového pěkně jarního (a nenáročného, neb jsem ....zíííív) by jsme mohli dělat, tak to vyzkouším... na výzdobu velínu toho asi nebude dost kusů, ale i tak to bude jistě bezvadný...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SWATKA:
    NACITALKA: děkuju :), s děckama jsme to i instalovali, nakonec se to dost povedlo myslím... no a měla jsem těch motýlů 480, tak jsou vylepený i v oknech a jak svítí sluníčko, tak je to taky moc pěkný, ale focený to ještě nemám ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    GRANTORINO: opravdu moc krasne, asi uplatnim u nas na chodbe ")
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    GRANTORINO: nádhera .. škoda že nemám školu :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Z dnešní lekce němčiny, nebo spíš z přiípravy, bylo to skvělé! Sama jsem se poučila a dvě děti trošku naučila, už se těším na příště. Musím trénovat tiskací písmo!
    Je úžasný kolik se toho člověk naučí při učení i sám o sobě...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DARJEEL: tak jsem jeste vystrachala fotky nasich motylů ;) zadání bylo, že si to fakt můžou udělat, jak chtějí, instalace v budově školy, jarní výzdoba ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam