• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MAKU: uzasny! :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    MAKU: (jo a drak je teda taky homemade)
    MAKU
    MAKU --- ---
    A tady nějaké klukoviny minulý týden na Děvíně:
    červnové pouštění draka:

Drakovi jsme taky posílali dopisy - to jsem nikdy dřív nezkoušela - a vítr ho po provázku fakt vynese až nahoru a docela pěkně se na to kouká, T. byl nadšen a posílal další a další.

A test nového rytířského vybavení (meče i štít homemade, meče jsou vyměkčené izolací na trubky)

MAKU
    MAKU --- ---
    O jedné dešťové neděli se pánové zavřeli do improvizované koupelnové fotokomory a vyráběli fotogramy (na prošlé fotopapíry z hluboké minulosti), T. tam vydržel asi 4 hodiny v kuse!:

MAKU
    MAKU --- ---
    Já si dovolím po delší době zas tapetu z některých našich aktivit za nedávného období dešťů:

Kapátkové míchání barev
    - prvně dostal červenou, modrou a žlutou, další barvy si měl vyrobit:

-následně jsme přidali černou a bílou a vytvářel další barvy a odstíny:

-a pak jsme si vyrobili malou káču a ukázali si, jak smícháním červené modré a žluté vznikne bílá:

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZARZAROSA: krasny obrazky! a miminka "))
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    LENIEUX:
    nazehlovala jsem obrazky na bavnena trika z C&A, na max. teplotu zehlicky a hooodne primacknout, cim vetsi sila, tim lepe drzi. Nechat trochu vychladnout a pak teprv sundat tu nalepku a pak jeste jednou prezehlit pres ten papir.
    Mam vyzkousene Canon i Epson (Epson o neco lepsi, ta "gumova" vrstva mi prisla slabsi, takze to tolik nepopraskalo.) Na mem triku vydrzelo snad uz 3 roky a prani na 60°.
    Taky jsem zazehlila pres ten jejich papir a pak jsem to otocila naruby a zazehlila z rubu bez papiru, jen pres tu latku (papirem podlozit, aby se to neprilepilo na prkno). A taky trohu "naplnout" to triko pred nazehlenim.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    NACITALKA: nedokážu nic pořádného udělat ze samotvrdnoucích hmot a dětských otisků ale toto mě inspirovalo. to bychom s holkama zvládly :o)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak moc...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22: Mohla bych tatinkovi vyrobit treba to, co pro mne s detmi vyrobil tatinek, tedy nic ;]] muhehehe to by bylo podle... ale vzhledem k tomu, ze je muz na nyxu [Ahoj ;] ] tak to necham jako prekvapeni.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Mohla bych ostatní poprosit o inspiraci co budete vyrábět ke dni otců?
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: tak třeba je to fakt tím!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    QUAACA: Tak nevim... Po vyprani obrazek popraskal. Ale drzi.
    Ale zpetne jsme zjistili, ze jsme malo nazehlili. Ten papir se ma nechat az zhnednout. To jsme nenechali...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: to je fain, tak dej vědět, jak to dopadlo po tom praní a kdyžtak pak koupím :)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    QUAACA: Prat to budu za chvilku, tak uvidime..
    Je to od Canonu. Zadej treba do zbozi.cz ´canon nazehlovaci folie ´ a vyjede ti to. Okolo 300kc 10xA4. Takze cena vic nez prijemna na takove blbiny :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LENIEUX: dobrý! kde se to dá koupit a jak to vypadá po vyprání? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam