• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    KAWALSKI: doporučuji abradio.cz - sekce mluvené slovo, jsou tam pohadky a povídky (Verneovky jsem tam slyšela určitě)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    KAWALSKI: kralovstvi mluveneho slova, ted to tam teda hlasi nejaky eror, ale snad se to obnovi
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    KAWALSKI: A co harry potter? Ten prvni dil byl namluveny moc pekne labusem.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    KAWALSKI: v levnych knihach maji CDcka s pohadkami. jsou namluvene znamymi herci a je to klasika....sul nad zlato, zlatovlaska, tri zlate vlasy atd. pohadky jsou tak hodinove a rekla bych ze fajn.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    KAWALSKI: snad nebudu moc mimo, ale co zkusit nějaké dokumenty z Českého rozhlasu? Podle mne by se tam mělo dát najít i něco vysloveně pro děti ...
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    potřebovali byhcom odma trénovat poslech delšího textu, nevíte někdo o něčem, co by se dalo pouštět jako audio? stáhnu z netu, ale naprosto netuším, jestli něco takového existuje, doma máme jen hurvínka a pohádky od wericha a obojí je krátké. spíš než pohádky, tak něco akčnějšího, legendy, rytíře a podobně, nebo akčnější pohádky, co budou tak na půl hodiny, prostě, aby ho to bavilo poslouchat. za každý tip budu ráda :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    pár typů kreativní činnosti
    https://www.facebook.com/NorinKreativnyMinisvet
    RANA
    RANA --- ---
    Adelka v novem outfitu...made Stepan :]

detail prace..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ") 3.9.2012/28.6.2013

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    docela pěkné tvoření
    Město pro děti.cz - Tvoření s dětmi
    http://www.mestoprodeti.cz/tematicke-clanky/tvoreni-s-detmi.html
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    RENFRI: yann tiersen :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TANAIS: Pekna hudba :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Posledni pondeli v poslednim tydnu prvni tridy a prvni velke vysvedceni pred prvnimi velkymi prazdninami se blizi! Nesmim zapomenout ho vyfotit pred skolou jako v prvni den! Takove pred a po ;]
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MAKU: ta káča je super :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    S Karolínkou a její kamarádkou jsme dneska natočily pohádku (kamarádka odjíždí s rodiči na 4 roky do ciziny).

Pohádka o dvou vílách - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=V7k7OUCo6KA
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MAKU: uzasny! :)
    MAKU
    MAKU --- ---
    MAKU: (jo a drak je teda taky homemade)
    MAKU
    MAKU --- ---
    A tady nějaké klukoviny minulý týden na Děvíně:
    červnové pouštění draka:

Drakovi jsme taky posílali dopisy - to jsem nikdy dřív nezkoušela - a vítr ho po provázku fakt vynese až nahoru a docela pěkně se na to kouká, T. byl nadšen a posílal další a další.

A test nového rytířského vybavení (meče i štít homemade, meče jsou vyměkčené izolací na trubky)

MAKU
    MAKU --- ---
    O jedné dešťové neděli se pánové zavřeli do improvizované koupelnové fotokomory a vyráběli fotogramy (na prošlé fotopapíry z hluboké minulosti), T. tam vydržel asi 4 hodiny v kuse!:

MAKU
    MAKU --- ---
    Já si dovolím po delší době zas tapetu z některých našich aktivit za nedávného období dešťů:

Kapátkové míchání barev
    - prvně dostal červenou, modrou a žlutou, další barvy si měl vyrobit:

-následně jsme přidali černou a bílou a vytvářel další barvy a odstíny:

-a pak jsme si vyrobili malou káču a ukázali si, jak smícháním červené modré a žluté vznikne bílá:

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZARZAROSA: krasny obrazky! a miminka "))
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    LENIEUX:
    nazehlovala jsem obrazky na bavnena trika z C&A, na max. teplotu zehlicky a hooodne primacknout, cim vetsi sila, tim lepe drzi. Nechat trochu vychladnout a pak teprv sundat tu nalepku a pak jeste jednou prezehlit pres ten papir.
    Mam vyzkousene Canon i Epson (Epson o neco lepsi, ta "gumova" vrstva mi prisla slabsi, takze to tolik nepopraskalo.) Na mem triku vydrzelo snad uz 3 roky a prani na 60°.
    Taky jsem zazehlila pres ten jejich papir a pak jsem to otocila naruby a zazehlila z rubu bez papiru, jen pres tu latku (papirem podlozit, aby se to neprilepilo na prkno). A taky trohu "naplnout" to triko pred nazehlenim.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    NACITALKA: nedokážu nic pořádného udělat ze samotvrdnoucích hmot a dětských otisků ale toto mě inspirovalo. to bychom s holkama zvládly :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam