• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: me ta cena take prijde vysoka...ale nevim, jestli tomu dobre rozumim. 100,- na hodinu je mi jasne.
    50,- za zaka je myšleno presne jak?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: Myslis? Kolik bys dala?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: to je fajn. Jen ta cena mi přijde vysoká.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tim klidem nemyslim, ze by melo byt ticho a nehybno :]]]

K dispozici je i zadrada!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Chtela bych prostory nabizet ruznym lektorum muze to byt i mama s detmi, ktera se venuje nejake cinnosti, za najem na hodinu/100 + 50/zacka, ktery/a treba nema jinde prostory a chtel/a by ucit, delam k tomu ted stranky s rezervacnim systemem, pod jejichz hlavickou by se akce propagovaly, dulezite pro mne je slusne vystupovani, klid a laskavost. Zatim jsou uplne volne stredy a patky a vikendy ") Je tam i trouba, ale plynova, kdo by s tim umel, muzou se tam pect pernicky, nebo fimo hmota... Specialni material si musi lektor sehnat sam, ale bezne pomucky - nuzky, tuzky, fixky, vodovky, lepidla, ctvrtky, kava, caj atd. bude k dispozici, to se pak koupi z trzby, aby se mohlo koupit kvalitni. Lektor si taky sam urci cenu za svuj krouzek [jednorazovy ci pravidelny]. Za nazory, ci rady do posty budu vdecna :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Prosvihla jsem nejake terminy podani zadosti, a zrejme by to zatim nemelo smysl, jsem prilis mala "instituce", uvidim pristi rok, ted jsem vybaveni nakoupila diky manzelovi, do budoucna bych chtela udelat v prostorach vic akci pro deti (hlavne s vytvarnou cinnosti provazanou s jazykem, fyzikou, matematikou, dejinami) a i o vecerech vzdelavani pro rodice... tak drzte palce :) Potrebovala bych se rozctvrtit ")))
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: vypada to pekne. Jak jsi dopadla s hledanim grantu na ucebnu? Existuje neco takoveho?
    ADD
    ADD --- ---
    FOXOVA: Já jsem s nimi spokojená, takže pokud v rodině nemáš alergiky (na ty konkrétní vci), tak se těch tubiček neboj. Někomu vyhovují, někomu ne. Když spěchám, jsou dobrým a čistým řešením.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PETATA: souhlas, timhle loni bez potizi zdobil dvouletak...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: ti byli i na ty Montessori vystave. neco jsem nakoupila. Barvy uzasny i material je skvely.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    FOXOVA: Holky to z té tuby ani nebyly schopné vymáčknout :-( Nakonec dostaly štětce a špejle a malovaly tím.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Dobroděj - filcování, ovčí vlna - nejširší nabídka vlny v České republice
    http://www.dobrodej.cz/
    PETATA
    PETATA --- ---
    Tohle je zatím to nejlepší, co jsme našli na zdobepní perníčků http://pekarskyraj.cz/inshop/catalogue/products/pictures/zdobi%C4%8Dka%203.jpg
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    hmmm, tak diky prave jsem byhodila 50 kc... koupila jsem pred casem ty tuby s bilou barvou....:( hlavne pro holky, ze ten pytlik neudrzej.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Ty tuby jsou hlavně k vzteku, loni jsme je měli, a nakonec jsem je na konci rozstříhla, vypláchla a použila jen ty špičky v pytlíčku s normální polevou. Ta oetkerovská poleva je tuhá, trhá se to, olupuje...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SANTAL: Aha, tak to taky nechci, takze asi jen klasickou polevu z vejce nebo citronove stavy, mozna by se to dalo obarvit repou? Zjouseli jste jetli to vyrazne meni chut?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: Tuby od Dr. Oetkera, tedy konkrétně červená, obsahují to svinstvo E120 (kromě takových těch věcí, jako že se nesmí přidávat do potravin pro děti do 3 let, nebo že výrobci sami píší, že může způsobit/zhoršit ADHD etc., tak je ne to dost alergií -i můj syn se z toho celý osype .-(
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    IBERIA: Pred lety jsme meli takove firemni pf. Silnejsi temne modry papir s texturou, zaviraci a5, na titulce nalepeny pernikovy stromecek a uvnitr stribrnou tuzkou text. Vypadalo to pekne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam