• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BEBERA: Treba tu vytvarnou nemcinu jsem nasadila na 100Kc za hodinu, delam dvouhodinovky a material vetsinou dotuju ze sveho, nebo mi musi pomoct manzel :/ ale nekteri rodice mych zacku by dali i vic, ocekavali 200Kc/60min. Proto uz nechci moc zlevnovat, abych to mohla udrzet... V te cene je proste prilis polozek, ktere vyplyvaji na povrch behem provozu... A nechci klesat s urovni a nabidkou. Sama vydelavam ve sve praci max. 6000. Takze chapu, ze ne kazdy si to muze dovolit, ale treba zbyde na nekoho potrebneho, kdo by nemel doma moznost vyzkouset ruzne techniky, iPad, mluvici knihy, cizojazicne, terapeuticke nastroje... Deti se ke me tesi, chodej i o dvacet minut driv a nechtej domu. Tesej se i na kamarady, mam rozpeti od 3,5 do 8 let, vzajemne si pomahaji, ty vetsi vymysli ukoly, individualni mam jednu holcicku na 200/60min je velmi inteligentni, napul americanka a hodina je dost intenzivni, mluvime tremi jazyky nekdy i vice, skvele a rychle chape, jeji osm ale stejne se tesi, kdyz se objevi moje deti a chce se ucit i s nima ( rodice to vi).
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BEBERA: grant je dobré mít každopádně, celé to utáhnout jen z příspěvků na lekci je hodně obtížné, pravě proto, jak píše Nacitalka, že je třeba řešit materiál, úklid, nájem, lektorné,...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Jak se vlastně v Praze pohybují ceny kroužku? Syn chodí na výtvarný kroužek pro male děti a stoji to 60/hodinu (10 děti,2 Pani). Prijde mi to teda už extrém,bud na to maji nějaký grant,nebo to maji jako koníček,jinak to nechapu...materiál,příprava,nájem...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    RYBKA: Hmm.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Když to vezmu z pohledu rodiče, tak za 200 na hodinu bych jako čekala spíš individuální lekci než skupinovou výuku... A když tam bude míň dětí, nebo je to bude stát míň, tak už lektorovi nic moc nezbyde.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Ten zak se pripocte k cene za hodinu, ale hodinou se nenasobi, tzn. i za tri hodiny je za padesat, to se pouzije na nakup zakladnich ale kvalitnich pomucek + obcersveni, a najem pujde na najem. Kdyz by mel/a lektor/ka 8 deti za dveste na jednu hodinu tj. 1600, tak si 1100 necha, ja doplnim co se vypotrebovalo a vysetrim na mecicni najem, ktery je 6000,-. Kdyz by se naslo dost lektoru, tak bych mohla zlevnit... no jeste premyslim, neni to lehke, chci aby to prostredi bylo prijemne, aby se deti tesily, zajistila se cistota, atd. ")
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: me ta cena take prijde vysoka...ale nevim, jestli tomu dobre rozumim. 100,- na hodinu je mi jasne.
    50,- za zaka je myšleno presne jak?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: Myslis? Kolik bys dala?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: to je fajn. Jen ta cena mi přijde vysoká.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tim klidem nemyslim, ze by melo byt ticho a nehybno :]]]

K dispozici je i zadrada!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Chtela bych prostory nabizet ruznym lektorum muze to byt i mama s detmi, ktera se venuje nejake cinnosti, za najem na hodinu/100 + 50/zacka, ktery/a treba nema jinde prostory a chtel/a by ucit, delam k tomu ted stranky s rezervacnim systemem, pod jejichz hlavickou by se akce propagovaly, dulezite pro mne je slusne vystupovani, klid a laskavost. Zatim jsou uplne volne stredy a patky a vikendy ") Je tam i trouba, ale plynova, kdo by s tim umel, muzou se tam pect pernicky, nebo fimo hmota... Specialni material si musi lektor sehnat sam, ale bezne pomucky - nuzky, tuzky, fixky, vodovky, lepidla, ctvrtky, kava, caj atd. bude k dispozici, to se pak koupi z trzby, aby se mohlo koupit kvalitni. Lektor si taky sam urci cenu za svuj krouzek [jednorazovy ci pravidelny]. Za nazory, ci rady do posty budu vdecna :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Prosvihla jsem nejake terminy podani zadosti, a zrejme by to zatim nemelo smysl, jsem prilis mala "instituce", uvidim pristi rok, ted jsem vybaveni nakoupila diky manzelovi, do budoucna bych chtela udelat v prostorach vic akci pro deti (hlavne s vytvarnou cinnosti provazanou s jazykem, fyzikou, matematikou, dejinami) a i o vecerech vzdelavani pro rodice... tak drzte palce :) Potrebovala bych se rozctvrtit ")))
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: vypada to pekne. Jak jsi dopadla s hledanim grantu na ucebnu? Existuje neco takoveho?
    ADD
    ADD --- ---
    FOXOVA: Já jsem s nimi spokojená, takže pokud v rodině nemáš alergiky (na ty konkrétní vci), tak se těch tubiček neboj. Někomu vyhovují, někomu ne. Když spěchám, jsou dobrým a čistým řešením.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    PETATA: souhlas, timhle loni bez potizi zdobil dvouletak...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: ti byli i na ty Montessori vystave. neco jsem nakoupila. Barvy uzasny i material je skvely.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    FOXOVA: Holky to z té tuby ani nebyly schopné vymáčknout :-( Nakonec dostaly štětce a špejle a malovaly tím.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Dobroděj - filcování, ovčí vlna - nejširší nabídka vlny v České republice
    http://www.dobrodej.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam