• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MARKYTKAK: fandim rakosnickovi. Alternativa je domalovat rudou rtenkou velkou pusu a mas Mufa ze Studia kamarad (vtip)...:)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Kdybyste měli doma klobouk s širokou krempou, dal by se spáchat Dědeček Hříbeček.
    Nebo třeba loupežník, na tom se dá taky dobře vyřádit.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MARKYTKAK: Princ, černokněžník, dlouhý-široký-bystrozraký :-), čert, kocour v botách, kouzelný dědeček, rybář (se zlatou rybkou)...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MARKYTKAK: Hloupý Honza? Přes rameno hůl, na konci zavěšený uzlík ze šátku, v uzlíku buchty...
    Ideální by byla ještě beranice, ale někteří Honzové šli do světa i v létě, čili i bez ní se dá
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MARKYTKAK: čaroděj? Sice to bude trochu evokovat HP, ale dlouhý plášť a špičatá čepice je snad nezávadné :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    to je teda legrace... na jednu stranu resim nejake barvy, ktere jdou co nejlip vyprat, a na druhou stranu nejake barvy na trička, které se jen tak neoperou. Nějaké zkušenosti s tímto, prosím?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ale korunu nedávno ve školce dělali, to by mi odpadla starost :D
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MADIETTA: no, chvíli jsem si říkala, navléci ho do zeleného, na hlavu tři drátky a Rakosníček jedna báseň :) krále dám, ale troufla bych si na něco více nápaditého. jsem náročná co? ale neschoplná něco vymyslet :(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYTKAK: král, uděláš mu plášť a korunu a máš to ;-)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    když tu řešíte ty kostými na karneval... máme připravit do školky masku, pohádkovou bytost, ale kalsické pohádky, ne indiáni, Spidermany,..... napadl mě jen trpaslík, to bych snad mohla zvladnout vytvořit :D nenapadá vás něco snadného pro kluka?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ty joo, trpim, tahle pani ma strasne hezky veci :))) http://countingcoconuts.blogspot.cz/2011/08/free-printables.html
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vrchol mojí karnevalové tvorby je asi Indy. Až na bič jsem teda nic z toho nevyrobila, nýbrž poskládala různě ze sekáčů a od známých, ale uznejte, že si je podobnej :-)

BRUNA
    BRUNA --- ---
    SANTAL: :-D To je jak u nas. Nejdriv rytir a drak, pak Cmelda a Brumda, tedka zas rytir a drak. Uz jsem jim ale rekla, ze to nesmeji menit, protoze mam nakoupeny latky. Uz abych zacla s tvorbou, karneval je 27.2.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUAACA: Jo. To předtím bylo vlk a zajíc, a moucha s pavoukem... tady na tomhle už trvají :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: zkus ten pinterest.com
    tohle je dobrý :))

QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: a seš si jistá, že už je to definitivní přání? :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    SANTAL: Tak kluci se vrátili spokojeni, teď po mě chtěj masky čerta (mladší zlobidlo) a anděla (starší snaživka). Přijmu jakýkoli dobrý nápad :-) zejména na křídla...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    sem teda taky dám svýho ponožkosaura.... :)

QUAACA
    QUAACA --- ---
    tonička, 3 a půl v paintbrushi

SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUAACA: Kamarádka mi dala kousek z molitanové matrace, mé nové milované nože z damascénké ocele to řezali hravě - takže v každé pánské ponožce :-) je jeden kus molitanu + horní část je prázdná, aby se to kolem těla hezky ohýbalo a nevadilo rukám... Na konci jsou takové ty měkké chlupaté drátky vytvarované jako 4 prsty (z čímž si mláďata taky vyhrajou).
    Kříže jsou z nažehlovacích záplat. Starší to má na krátkém tričku přes dlouhé - proto mají horní tlapky na sobě smyčku z tenké kůže, kterou navleče na ruce (nebo nechá viset, pokud jí nebo tak), mladší to má vše na jednom tričku (ten by se ještě smyčkama pletl).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam