• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ALCATOR: řetězení úloh je dobrá zábava
    tady jsou docela dobré nápady, co se do úloh dá dát
    Why Just Hand Over Birthday Money... - Cheezburger
    http://cheezburger.com/260357
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    díky za tipy!
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    TALENKA: existuje nějaký free font pseudomayského písma, můžeš koupit nažehlovací papír a nažehlit to na to...
    TULENI
    TULENI --- ---
    TALENKA: kdyz to tak vidim - http://www.tethys.cz/gal/_vypravy/mexiko6.jpg a pokud chces jednoduchy, co takovy ty koberecky barevny z ikey treba, prostrihnout diru na hlavu? a mit to jako ponco..muzou pod tim mit cokoli...nebo podobnou barevnou latku nejakou bavlnu prijemnou a to samy...obdelnik s dirou na hlavu a do pasu prouzek na opasek..:)
    SIGNE Koberec, hladce tkaný - IKEA
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/90267066/
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    Jdu sem pro radu - skauti zahlásili, že letos bude tábor v duchu Mayů a děti mají mít mayské oblečení. Napadá vás, jak to vyřešit? Jsem výtvarný a hlavně šicí antitalent, nemám ani šicí stroj :/ Ale jsem ochotná zkusit ledacos :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TULENI: Také děkuji za inspiraci! Nádherně se ti to povedlo :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    TULENI: díky za inspiraci .. zrovna včera sem přemejšlela, jak jim to na ten talíř dát, aby to vypadalo chutně a v hlavě úplně dokonale vymeteno :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    RYBKA: dekuju :) me to bavi a uz to mam tak ze si reknu, namazu jim jenom chleba, ale pak ho dam na talir a hned me neco napadne a neda mi to to nedodelat :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TULENI: Máš můj obdiv! :-)
    TULENI
    TULENI --- ---
    RYBKA: to jsou fakt vetsinou rychlovky kdyz nedelam teplou veceri delam jim tohle...vetsinou zatim koukaj na vecernicek nebo jsou jeste venku na zahrade :) nebo mi stojej u linky a uz uz uz to chtej :))
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TULENI: Ty jo, to je nádhera! Prosímtě, kde na tohle bereš čas?
    TULENI
    TULENI --- ---
    par veceri z posledni doby :) omlouvam se za nekvalitu, jsem rada ze obcas blejsknu aspon mobilem nez mi to vyrvou z pod ruky ;))

AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KAVÁRNA KLUBU CROSS - V sobotu vemte prcky a vyražte na poslední dětské divadlo před letní divadelná pauzou... Bude se hrát Ošklivé kačátko, začínáme ve 14:30 a vstup je zdarma...

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ADD: vzdy jen jarem, stacilo to tak 15 let. delame to porad stejne. tak viním ty barvy. zkusim se pristi rok podivat po jinych, nez tech ze supermarketu.
    ADD
    ADD --- ---
    MARKYTKAK: A jak odmastujes? Jar ocividne nestaci.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ADD: vosk a barvy delame leta, ale loni i letos to byla tragedie, ale rekla bych, ze je to temi barvami na vajicka, ktera stoji za prd. letos se nam stalo, ze ta barva slela z vejce komplet. při čtvrté vrstvě barvy. I když letos jsem je predem neodmastila.
    KAI
    KAI --- ---
    MARKYTKAK: sice nevim, co je Dcko, ale na Artzooka produkty jsem narazila v obchode - ted jsem zrovna delala s neteri a synovcem malovana zviratka z kaminku :)

ADD
    ADD --- ---
    Prosím vás, jak barvíte vajíčka? Kdysi mi to nedělalo problém, zdobili jsme je na x způsobů, barvili předem i po nanesení vosku,... a pak mi to jednou přestalo jít a od té doby je to marnost. Nakonec jsem je úplně přestala dělat, ale letos už jsou kluci dost velcí, tak jsem to zase zkusila, ale zase děs. První obarvená vrstva zůstane na prstech, a když se setře, stejně na druhý pokus vyjdou jen fleky, které po kontaktu s vodou pouští... :-( Zřejmě jsem zapomněla nějaký důležitý fígl. Můžete mi někdo popsat krok po kroku, jak to děláte? Díky moc.
    (Přitom jiné výtvarné techniky zvládám, a barvení jiných věcí než velikonočních vajíček mi nedělá problém.)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam