• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ELLINOR: ikdyž se to neupeče a nechá se to dva dny uschnout malovat se dá, akorát to nevydrží boucnutí o zem. zas narozdíl od modelíny a hlíny si můžou dšcka saat do očí a do pusy .)
    ELLINOR
    ELLINOR --- ---
    ve skole jsem s detma vyrabela veci ze slaneho testa, hrnek soli, pul hrnku mouky, 3/4 hrnku vody, smichat, udela se testo. z toho se da tvarovat a pak to vyschne nebo se to da vypalit a je to trde. da se na to malovat akrylovejma barvama.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    NACITALKA: muz ma eshop s modelovacima hmotama (fimo tez), jestli by ti neco stacilo zitra vecer, tak posta
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Vítány jsou i maminky s dětmi, pojďte si tvořit, patlat, číst si nebo pracovat :)
    V pondělí bychom chtěly vyrábět z FIMO hmoty, nevíte kde ji přes víkend sehnat? nebo máte oblíbenou jinou tvrdnoucí hmotu? V papírnictví mají hlínu a ještě takovou pěnovitou lehkou, ta by asi byla nejlepší a pak to pomalovat?

Dnes jsem vyrobila s chlapečkem spoustu dinosauru a bylo mu moc líto, že si je nemůže všechny nechat, a že to vlastně nejsou úplně hračky. Tak bych s ním chtěla vyrobit něco, co mu vydrží i na hraní...

JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    NACITALKA: njvic se mi libi rozetova ozdoba na zed (1:20), stejne ted planuju ozdobit svatebni dar pro kamarady
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    KAVÁRNA KLUBU CROSS
    DIVADLO PRO DĚTI - DIVADLO KŮZLE - HASTRMANSKÁ
    20.9.2014 od 14:30 - ZDARMA

Podzim je zde a s ním i divadla pro děti.. Začínáme příští sobotu, tj. 20.9 od 14:30. Představí se divadlo Kůzle a s Hastrmanskou pohádkou...Doražte, vstup je zdarma...
    Pohádka je hraná.
    Hraje divadlo Kůzle.
    Délka představení: 30- 45 min.
    Pro děti od cca tří let.

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    NACITALKA: waw...
    :) to muselo dat prisernou praci, ja si ani neumim predstavit, kdy to delali, pokud to melo byt doma překvapení..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    https://www.facebook.com/video.php?v=748974721835923 když se blíží přípravy na další oslavu :) (pozor, příliš hlasitá hudba!)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Prostě dítě i matka získají oba novou sílu a inspiraci, radost z pokroků a motivaci k trpělivosti. V podstatě jsou na tom oba stejně. I to rodičovství je každý den nové :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Přesně o to jde .) Vidím se spíš jako facilitátor, ne supl, to bych tedy ani nechtěla ") to by nebyla pomoc.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: jj, a prave proto bych se snazila spis udelat neco pro matku aby ziskala nadhled a sebeduveru, nez ji supovat :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Spis je jeste zmatena a nektere veci vidi dramaticteji nez jsou, mym ukolem je maminku uklidnit (je-li tomu tak) a detatko v klidu naucit co je v jeho moznostech bez pocitu tlaku. Pak to zase prevezme maminka, odpocata, s novym nahledem a nebude si pripadat tak zoufale. Mela jsem to u prvniho ditete podobne a par dobrych dusi mne takto uklidnilo a jsem za to moc vdecna. Nekdy je clovek prilis pod tlakem okoli a je treba pomoci, odlehcit. Je to jen chvilka. Staci i par slov. :) Mozna, ze i vy jste se setkali s takovou situaci, kdy uz jste nevedeli jak a nekdo jiny vam pomohl. Nekdy i nase deti vidime prilis velke jindy zas moc male.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: matka uz nema nervy, a tak ti vrazi decko i se seznamem... mas muj obdiv!
    MINIELI
    MINIELI --- ---
    Dětský Lesní klub Hájenka Jihlava: máme stále volná místa..docházku je možné domluvit na jakkékoliv dny/den v týdnu, nově možnost také domluvit docházku ve středu pro mladší děti 3let
    ..nechte děti svobodně a volně dýchat v krásné přírodě u Zborné, možnost zkušebního dne zdarma..
    https://www.facebook.com/detsky.hajenka?fref=ts

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Jinak Pondělky, Středy a Pátky zatím od 9:00 do 12:00+- pořádám takovou malou dětskou skupinku pro děti, které nedocházejí do klasických školek tzn. 3-6let,
    budu si s nimi hrát a povídat, máme i zahradu, budeme se učit pozdravit, poděkovat, poprosit, obout a zout, dojít si samostatně na záchod - až tam se svléknout, spláchnout, umýt ruce.
    Trošku bych se s nimi učila zvuk cizích jazyků, základní slovíčka, dle situace a podpořila mluvení a výslovnost češtiny. Prostě to nachvilku převezmu "))
    Od jedné maminky mám seznam, co jí dělá starosti, co by ho ještě chtěla naučit/protrénovat, než malého přihlásí do školky, ale už na to tzv. nemá nervy.
    Ještě mám tři místa volná, rezervace předem nutná! Buď tu přes nyx nebo na info@skolapecka.cz Cena: 200Kč jeden den nebo 1800 na měsíc. Max. 4 děti!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    LEJIMADA: doporučuju zkusit tenhle projekt: http://www.everfund.cz/
    Narozdíl od ostatních podobných projektů, v nichž se žadatelé snaží získat peníze, je tady možné žádat o konkrétní hmotné věci, ale také nehmotné (jako něčí pomoc, čas atd.). Tvému účelu by to mohlo dobře pomoct, tím spíš, že sháníš vlastně drobnosti.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    LEJIMADA: Ahoj, můžu darovat pastelky různé, celkem dost a A3 kancelářský papír a třeba pytlík knoflíků, možná i odřezky papírků...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Ahoj, napadlo mě zeptat se tady... od pondělí budu pracovat pro cca 15 až 20 dětí z vyloučených lokalit a vyloučených sociálních skupin jako výtvarník. Město nám nakonec nedalo ani korunu ze slíbených peněz a nemám pro zvířáky nic. Pastelkama a papírama počínaje, lepidly a jinými výtvarnými pomůckami a materiály konče. Pokud máte někdo zdroj a nebo byste mohli něco darovat (třeba za poštovné - to případně uhradím ze svého), byla bych neskutečně vděčná. Mám výtvarnými aktivitami s dětmi trávit 15 hodin týdně a nemám ani obyčejnou tužku :( bereme všehno, papíry, barvy, nůžky, lepidla, pastelky, fixy, čtvrtky, barevné papíry, lepenky... Jako poděkování můžu poslat bylinkové mýdlo vlastní výroby a poděkování od dětí... Najde se nějaká dobrá duše?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NACITALKA: to je naprosto ideální poloha, díky !!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KEMAL: Ahoj, něco takového nabízím :) http://www.skolapecka.cz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam