ANNAWA: Já slepila těch 6*4 škatulek, kolem dokola olepila světle modrým papírem, pomatlala hrubou modrou fixou, na vrch lípla žlutou kometu (jakože letí na nebi) a je.
Kometu jsem vystříhala jako klasickou prostříhanou hvězdu z papíru + ocas - ale letos jsem náhodou přišla na parádní trik - DOPORUČUJU - hvězdy nestříhat z papíru, ale z košíčků na cukroví/muffiny. Z těch na velké jsou parádní do prostoru (na okna, dveře), z těch na malé kuličky jsem vypižlala kometu (mám jednofarebné, tady žluté).
Z papíru mi nikdy nešli takové ty filigránské stříhanky, jak vidím na netu - protože jsem užívala kancelářský papír. Z tohohle - z košíčků - se stříhá obyč nůžkama na nehty parádně! a není třeba dělat nejprve čtverce, jen se poskládá kruh na 8x.
Muffinové velké se narovnají snadno, ty nejmenší chce párkrát rukou přežehlit, než se narovnají. Jo, chce to trochu opatrnosti u rozložení, zejména když je 50% materiálu vystřiženo :-) .
Co vítám - není nutno kupovat cokoli navíc, před Vánocema košíčky doma jsou, a pár kusů na hraní s dětma snadno oželíme...
Jo a jako první mé děti (obě, každý svou) naleznou "poukázku" - namalované vajíčko s otazníkem uvnitř - dostanou kinderko :-)