Zdravím, od Miluláše sem plánuju dát fotky adventního kalendáře, co jsem vyráběla pro dceru... (byla jsem zde
[ KATJA @ s detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova ] nedařilo se mi ho vyfotit (nebyla jsem doma / měla jsem práci / byla tma). Dnes se to KONEČNĚ vydařilo...
Myšlenka je taková, že v každé kapsičce se bude objevovat nejen dobrůtka, ale také ozdobička na ten stromeček - čili se začne s prázdným stromkem (jen s knoflíčky) a skončí se tím, že je stromeček nazdoben kouličkama... Bude osm druhů ozdobiček (ano bude, zatím jich mám jen deset hotových) a bude to pak vypadat nějak takto...
Líbí se mi, že okénka s čísly vypadají jako dárečky pod stromečkem (s mašlí a číslem místo jmenovky) a že jsou čísla navázaná nikoli přišitá, takže jí je můžu každý rok přeházet...aby to bylo napínavější hledání... Za všechny tyhle nápady děkuji - jsou získané na workshopu, stejně jako myšlenka stromečku, věšení ozdobiček atd. apod. :-)
P.S.
VÍM, že do dokonalosti to má daleko...ale 5.12. někdy kolem 4 hodiny ráno jsem na dokonalost zcela rezignovala...a rozhodla jsem se, že lepší nedokonalý hned než dokonalý příští rok... :-D