• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BESSAYA: jo, normální vlaky. Už jsem viděla kdejakou světovou železnici. A nejoblíbenější knížka před druhým rokem života byla nějaká encyklopedie vlaků, terou jsem dotáhla z knihovny...
    Po druhém roce života přesedlal na videa bagrů.

Starší syn v tomhle věku sledoval do zblbnutí videa replik historických katapultů a velkých demoličních strojů bourajících komíny...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BESSAYA: Jo, a jako u SANTAL parní je nej :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA:
    BESSAYA: no jasně, ostatně Nr. one našeho malého dítěte je tohle video https://www.youtube.com/watch?v=roQX6xtuvIw

SANTAL
    SANTAL --- ---
    BESSAYA: normální, zejména parní - tedy u nás :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    RYBKA: jako normální vlaky? :-) Nic dětského? :-D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BESSAYA: Syn nejvíc ocení, když mu pustím video vlaků, holky to nebralo, ale on je u vytržení :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BESSAYA: červená karkulka od svěráka. Asi jak koho, ale holky skoro 3 roky baví hodně. A asi i ty ostatní svěrákovy, ale nemáme vyzkoušené.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MAKU: jo, ty mě jediné napadly, zkusím je někde najít i ke stažení :-) Ještě možná hodina zpěvu se Svěrákem a Uhlířem? Ale to je možná pro větší dětičky..
    MAKU
    MAKU --- ---
    BESSAYA: a klasické české Zpívánky? (ty svého času bodovaly u nás, Já jsem muzikant musel být denně) https://www.youtube.com/watch?v=j-b5NI_9BYM&list=PLAYXYIWbeZMmnGJl4QTtZcnZjbhZ355-J
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MARKYSHA:
    KEIKIN: Díky, oboje ozkouším :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Nemáte prosím tip na nějaký pořad pro malé děti, kde by se zpívalo apod.? Sestra dětem pouští "zpievankovo" nebo tak nějak se to jmenuje, je to celkem hezky udělaný, ale slovensky. Proti slovenštině nemám vůbec nic, ale říkám si, že když dítě neumí ještě mluvit česky, tak bych mu radši pustila něco česky. Jde mi o něco krátkého, co prcka zabaví, když musím udělat něco u čeho se nemá motat :-) děkuji!
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    O víkendu jsme s dětma stavěli iglú. Plastovou bečku naležato jsem obházeli sněhem a osvědčili se také "kýblové" sněhové bábovičky.
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Otestovaly jsme s Domi kreativní krabičku od Ani-Muk. Moc hezký projekt, na kterém spolupracuje ilustrátorka Emma Vrbová.
    Můj dům, můj squat: Ani-Muk
    http://www.mujdummujsquat.cz/2015/02/ani-muk.html

DINE
    DINE --- ---
    *Francouzština s rodilým mluvčím*
    Francouzský rodilý mluvčí maminka z Belgie, v Praze uz cca 13 let, nabízi hlídání dětí a péče (nejen) pro francouzsky mluvící nebo dvojjazyčné děti, u Vas nebo společně s mými dvojjazyčných 8-letou dcerou.
    Dlouholeté zkušenosti s francouzsky mluvící a bilingvních dětí.
    Nabízím taky doučování francouzštiny pro děti i dospělé, všech úrovní.
    Cena dohodou (podle pravidelnosti a podmínky), cca 300 Kč/hodinu.
    Praha, posta, diky :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    BEBERA: ne, myslím toto .
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ALCATOR: myslíš do jahody 20x30 cm, které se válí na skalce ? :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    BEBERA: ... a pak si do takové jahody někdo kousne...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    SANTAL: to je super nápad, až bude mít babička narozeniny, nabarvíme jí s dětmi vesele kameny okolo rybníčku nebo kameny ze skalky, díky...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    A pokud chcete někdo procvičovat děti z matematiky (zcela zdarma a bez reklam), třeba pomůže tohle (přikládám i pár obrázků, jak to vypadá:

Matematika pro ZŠ

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    _PARVATI_: To je bezvadný!!!
    _PARVATI_
    _PARVATI_ --- ---
    Pokud máte zájem o online doučování nebo pomoc s úkolem pro vaše děti, mrkněte sem: http://www.pomocsukolem.cz
    SKOLA_PECKA
    SKOLA_PECKA --- ---
    Posledních pět míst!!! Pokud si chcete rezervovat místo, klidně mi pište do pošty :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam