• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DALEEN: Díky!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ATUARFIK: Nemají to za sklem. Je to otevřené, ale sahat se na to samozřejmě nesmí. Ono je to prostě klubovna místních železničních modelářů a jednou za čas to otevřou veřejnosti. Ty modely jsou krásné, detailně zpracované (mnohem lepší než Království železnice na Andělu) Bylo tam spousta malých dětí....holt se musí hlídat. Ale mají tam na hraní takový okruh, dvě trafa a dvě staré mašinky, aby si děti mohly pojezdit. A jeden model z dřevěných kolejniček taky pro děti.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DALEEN: Na tu výstavu jsem dneska koukala - prosím tě, mají to tam za sklem? Protože náš inženýr by jim do toho jinak začal samozřejmě okamžitě hrabat, což absolvovat nechci.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BESSAYA: Bartkovi je tři a půl a vlakova videa miluje snad od roka. Pohádky ho začali zajímat mnohem později.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SANTAL:
    ANNAWA:
    RYBKA: díky, to by mě asi vůbec nenapadlo, zítra mašinky vyzkoušíme :-D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYBKA: Díky díky díky, jsem šťastná, že nejsem jediná kdo má doma mašinkového maniaka. U nás tedy nejvíc letí záběry z modelové železnice. Dneska jsme kvůli tomu jeli na výlet do Peček, vlakem jak jinak, podívat se na vláčky :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ATUARFIK: to taky nezní špatně :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ANNAWA: U nás přesně totéž! Momentálně vede železnizní přejezd AŽD Karlštejn.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BESSAYA: Jo, a jako u SANTAL parní je nej :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA:
    BESSAYA: no jasně, ostatně Nr. one našeho malého dítěte je tohle video https://www.youtube.com/watch?v=roQX6xtuvIw

SANTAL
    SANTAL --- ---
    BESSAYA: normální, zejména parní - tedy u nás :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    RYBKA: jako normální vlaky? :-) Nic dětského? :-D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BESSAYA: Syn nejvíc ocení, když mu pustím video vlaků, holky to nebralo, ale on je u vytržení :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BESSAYA: červená karkulka od svěráka. Asi jak koho, ale holky skoro 3 roky baví hodně. A asi i ty ostatní svěrákovy, ale nemáme vyzkoušené.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MAKU: jo, ty mě jediné napadly, zkusím je někde najít i ke stažení :-) Ještě možná hodina zpěvu se Svěrákem a Uhlířem? Ale to je možná pro větší dětičky..
    MAKU
    MAKU --- ---
    BESSAYA: a klasické české Zpívánky? (ty svého času bodovaly u nás, Já jsem muzikant musel být denně) https://www.youtube.com/watch?v=j-b5NI_9BYM&list=PLAYXYIWbeZMmnGJl4QTtZcnZjbhZ355-J
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MARKYSHA:
    KEIKIN: Díky, oboje ozkouším :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Nemáte prosím tip na nějaký pořad pro malé děti, kde by se zpívalo apod.? Sestra dětem pouští "zpievankovo" nebo tak nějak se to jmenuje, je to celkem hezky udělaný, ale slovensky. Proti slovenštině nemám vůbec nic, ale říkám si, že když dítě neumí ještě mluvit česky, tak bych mu radši pustila něco česky. Jde mi o něco krátkého, co prcka zabaví, když musím udělat něco u čeho se nemá motat :-) děkuji!
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    O víkendu jsme s dětma stavěli iglú. Plastovou bečku naležato jsem obházeli sněhem a osvědčili se také "kýblové" sněhové bábovičky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam