• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZARZAROSA: Jsem napjatá jak kšandy!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    NACITALKA: schválně pak dám vědět, jestli mi napíšou, co by to stálo...
    MORPED
    MORPED --- ---
    NACITALKA:
    BALAENA: diky holky
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tak jsou to oni!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MORPED: v potravinách ho prodávají pod názvem Maizena nebo Gustin ;)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MORPED: i u větnamců ho mají..
    MORPED
    MORPED --- ---
    Prosim,nevite,kde bych sehnala kukuricny skrob?Chci delat prstove barvy a v receptu se pouziva kukuricny skrob,normalne v potravinach,nebo musim treba do vytvarnych potreb??diky
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Divadlo Toy Machine
    http://www.toymachine.cz/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Jé, já viděla nádherné stínové divadlo pro děti jednou ve stromovce, ale teď si nemůžu vzpomenout jak se skupina jmenovala...

tady jsem našla nějaké stránky, nevím jestli to jsou oni, ale za zeptání nic nedáš :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ahoj, nehrajete náhodou někdo divadýlko pro děti? nebo neznáte někoho, kdo hraje? nebo nechce si to někdo zkusit? kolik to tak může stát na jednu hru? Tady v Praze (4). Uvažuju o narozeninách pro holky něco objednat. maj rádi divadlo, budou jim 3, ale sama si na to netroufnu, že bych pak na oslavě neměla čas na jiné věci a ještě mám teď kojence... v jedné kavárně tady by se zarezervovalo místo a pozvalo se pár spřátelených dětí. Kolem 20.3. Karkulka, perníková chaloupka, hrnečku vař, pejsek a kočička... tohle už viděly, ale klidně mohou vidět znovu. Klidně se budu podílet na výrobě kulis nebo tak něco. děkuji za tipy :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BESSAYA: jo, normální vlaky. Už jsem viděla kdejakou světovou železnici. A nejoblíbenější knížka před druhým rokem života byla nějaká encyklopedie vlaků, terou jsem dotáhla z knihovny...
    Po druhém roce života přesedlal na videa bagrů.

Starší syn v tomhle věku sledoval do zblbnutí videa replik historických katapultů a velkých demoličních strojů bourajících komíny...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Ještě máme tři místa volná na sobotní deskové hry pro děti od 6-15let. Jsou to hry především logické vyžadující soustředění, dětem se věnují dva odborní lektoři a já. Po celé odpoledne k dispozici ovoce, čaj, voda, domácí limonáda, vstupné 150Kč. Mrkněte na fotoalbum deskovek z této soboty, přijel k nám rovnou celý turistický oddíl!
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1564008883837611.1073741861.1401764860062015&type=1
    Děkuji za pozornost :)
    ADD
    ADD --- ---
    ATUARFIK: Jestli chceš něco za sklem a blízko, hlídej si dny otevřených dveří v Domě techniků na Julisce. Tam mají vláčky za plným sklem, tramvaje za nízkým sklem a autodráhu (opravdu obrovskou) volně k vyzkoušení. Byli jsme tam loni a bylo to skvělý.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ANNAWA: ajaj, nejsem zase tak pitomá, abych dělala tyhle chyby, ale na mobilu mi ta hrubka unikla, sakra.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DALEEN: Díky!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ATUARFIK: Nemají to za sklem. Je to otevřené, ale sahat se na to samozřejmě nesmí. Ono je to prostě klubovna místních železničních modelářů a jednou za čas to otevřou veřejnosti. Ty modely jsou krásné, detailně zpracované (mnohem lepší než Království železnice na Andělu) Bylo tam spousta malých dětí....holt se musí hlídat. Ale mají tam na hraní takový okruh, dvě trafa a dvě staré mašinky, aby si děti mohly pojezdit. A jeden model z dřevěných kolejniček taky pro děti.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DALEEN: Na tu výstavu jsem dneska koukala - prosím tě, mají to tam za sklem? Protože náš inženýr by jim do toho jinak začal samozřejmě okamžitě hrabat, což absolvovat nechci.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BESSAYA: Bartkovi je tři a půl a vlakova videa miluje snad od roka. Pohádky ho začali zajímat mnohem později.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SANTAL:
    ANNAWA:
    RYBKA: díky, to by mě asi vůbec nenapadlo, zítra mašinky vyzkoušíme :-D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYBKA: Díky díky díky, jsem šťastná, že nejsem jediná kdo má doma mašinkového maniaka. U nás tedy nejvíc letí záběry z modelové železnice. Dneska jsme kvůli tomu jeli na výlet do Peček, vlakem jak jinak, podívat se na vláčky :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ATUARFIK: to taky nezní špatně :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam