• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NACITALKA: co PeMi na Olsanskym namesti? Tam maj spoustu neobvyklejch veci.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: Liberec hlásí to samé. Klasická drogerka nic, klasická Teta nic (tam paní aspoň věděla), Bauhaus nic.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tak kdyz uz experimentujeme, odzkouším to na sobě, tak snad mi nevznikne H2SO4... Ted mi pise kamaradka, ze ho snad maji nekde v Maxu na Synkáči, jinde chtějí ŽL... Praha je někdy naprd :)))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Chjo, tak v bauhausu maji jen směs boraxu se síranem hořečnarým... Mno, nevím, jestli bych to nechala mačkat dětské ručičky :/
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: NACITALKA: To je skvělý nápad, díky za tip. Starší syn chce pořád dělat pokusy a míchat "lektvary", bude nadšený. Po slizu strašně toužil, viděl ho u kamarádů, koupili jsme ho v Dráčiku a byla to tragédie. Všude to teklo, lepilo to tak ukrutně, že se to ze všeho špatně sundavalo a v jednu chvíli, když to bylo po celé koupelně, mě až jímalo zoufalství. Tenhle sliz vypadá výrazně lépe :) A vlastnoručně udělaný! To se zblázní radostí!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: Levné třpytky jsem kupovala v Kiku. Byly to takové ty k zlosti, strašně drobné, dítě trochu víc dýchlo a byla tím olepená celá kuchyň a celé dítě. Ale ve slizu by to nevadilo.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    S očíčkama je to taky legrační :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: A zkusíme i ten Herkulesový, ten má trochu jiné vlastnosti, juchity juch...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak telefonicky mi potvrdili že BORAX mají v Bauhausu Pankrác, kilo, tak snad :) mám jen čtyři stovky, tak ať toho vyrobíme dostatek... třpytky budou taky drahé... Ale děti snad nadšené :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BALAENA: :D právě jsem volala do DM a byla téměř vyděšená že chci antrax ;)) zkusím obejít okolí, prý by to myhli mít i v bauhasu, používají to svářeči, tak pak dám vědět!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    NACITALKA: Oldschool drogerie, ne Rossmann nebo dm, ale taková ta ... no, oldschool
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tady je hezké video se škrobovým slizem, a bude i zdroj dalších videí http://youtu.be/dHSvF60XVVU ze ZŠ Březová, jen musím zjisti kde vzít borax... ale pro ty moje malý žáčky bude asi nejlepší ta studená verze z lepidla a hlavně třpytky! Žejo :) Nebo znáte něco jednoduššího?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tak jsem našla i české návody, míchají Herkules a prací prášek. Tak uvidíme co vymyslím :) Snad najdu i ten škrobový.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Chtěla bych dnes s dětmi experimentovat, něáte někdo osvědčený recept na sliz? Nacházím jen sizokrajné recepty, ale abych to dnes koupila i v Praze? :) Jinak mám klasiku malování citronem a sodu s citronovou šťávou... to děti pořád baví :)))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Ať to tu pořád nespamuju, v Pecce se toho děje dost :) [ Škola Pecka ]
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Minulý čtvrtek jsem konečně zúročila sbírku kávodóz a ruliček :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Dneska jsme malovaly (jen já a děvčátka) rozhňahňanýma kytičkama, a pak otiskávaly listy a květy až se to zvrhlo :)))

https://www.facebook.com/nemcinaprodeti/posts/1026203064127270

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NACITALKA: Zůstává to na té adrese i po aprílu.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Docela se mi líbí ty květiny! To se hodí i dobově :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Taky to zrovna potřebuju, objevila jsem ve špajzu schovaný štos velkých plat, které jsem loni dala manželovi na vrácení chovateli ,)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam