LEJIMADA: Báječně se maj ti, co maj respektující příbuzný anebo příbuzný podobně výchovně naladěný. Za mě je super, jestli něco takovýho řešíš poprvý a přitom je nejstaršímu 11. To zní, jako že by s nima mohla být řeč a myslím že je to názorná demonstrace toho, že máte na výchovu tvých dětí odlišný názor. A - oni ty děti přecejen vychovávají všichni, koho necháme s nimi nakládat.
Já tohle řeším odpradávna, můj tip je - nedávat nedůvěryhodnejm pramenům vážný přání dětí a to, co dostanou (u nás se ptaj, až když děti třeba viděl zabalenej dárek - jestli jako můžou .. nebo se neptaj vůbec), se pokusit nenápadně časem zmizet.
V tvým případe bych se pokusila trvat na tipu na hula hop obruče - podle mě se to může zvrhnout naopak a sestřenky budou závidět Madle. To s tou závistí, je taková vinná past, od tvý matky. Nenech se do ní chytit. Za mě - ať si to předaj všichno najednou - chtít po nich, ať si to předaj jinde, to mi přijde jako takovej pokus o izolaci zase z tvý strany. Kdyby to tak nebylo a Madla záviděla holkám - tak má tvoje matka báječnej dárek na vánoce a nemusí se stresovat, co jí dá - a ty máš (možná) do vánoc klid. Ony si ty děti stějně musej projít vším možným, aby našly, kdo opravdu jsou a co se jim opravdu líbí.