• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEPoznej PC HRU podle hlášky, popisu, detailu, obrázku, čtyř pixelů nebo barevného kolečka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLOMBDENTIST: ok, chápu :) já jen vycházel z tohoto správcova pravidla, což si myslím, že to chaos splňuje, ale nechám to raději rozhodnout správce.
    Zadávané hry musí být možné ověřit na MOBYGAMES v sekci her pro DOS nebo Windows! Žádné freewareovky nebo dosud nevydané hry. Žádné remaky nebo emulace. Jen oficiálně, komerčně vydané hry řádným distributorem!
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Dnes uz se neda verit ani AI :-) hruza

Kid Chaos was released on PC. It was originally released on the Commodore Amiga and Amiga CD32 in 1994, but a remastered version was released on PC (including Steam) on May 2, 2023. The PC version includes both the original Amiga and CD32 versions, as well as modern features like saving/loading, controller support, and control remapping according to Steam
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DRAGON: ano, nasel jsem ho na steamu a neresil
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLOMBDENTIST: to je amigáckej Kid Chaos, ale to AFAIK nikdy na PC nevyslo, ani na Mobygames to nepíší..
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLOMBDENTIST: 7th Guest VR, jj, spravne :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DRAGON: 7th Guest?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Hint: Explore the foreboding mansion, solve challenging puzzles, and uncover its dark secrets.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: BOD
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAVESADE: Safra, bonusy neumíme, někdy příště třeba přibudou
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KEJML: BONUS
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    KEJML: BOD
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    _KOFILA_: kunitsu, kurva! diky, zes uznal :)

ZADANI: Z jake PC hry to je. Napovim, ze se nejedna o original ale remake, ktery vysel na PC s podporou VR. Puvodni hra je fenomen.

KEJML
    KEJML --- ---
    Konečně jsem měl na čas na KBOTa, od teď umí psát i na nástěnku! Zatím tam dává průběžné bodování za aktuální rok, ale jak nad tím tak přemýšlím, asi to upravím na aktuální měsíc (nebo asi obojí?), plus ještě přidám archív od roku 2023 (před tím nemá KBOT kompletní data), tam hádám stačí jen ten roční souhrn. Desing nástěnky taky ještě trochu poladím časem.

Body se přičítají na nástěnku okamžitě po započítání KBOTem, případné smazané body se odečtou na konci měsíce (když KBOT posílá měsiční vyhodnocení).

Musel jsem kvůli tomu komplet přepsat deployment, protože předchozí řešení používalo dnes již neudržovanou knihovnu. Na funkčnost by to nemělo mít vliv, ale kdybyste si náhodou něčeho všimli, tak prosím hlašte.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    DRAGON: jasně, uznávám, zadej si...
    hra se jmenuje Kunitsu-Gami: Path of the Goddess a doporučuji vyzkoušet demo...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hra mela nocni a deni fazi, ze jo?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    je, ja vim, co je to za hru, japonska, hrozne pekne to vypadalo, lavovej mec, takova i strategicko akcni, rozmistujes vesnicany..jmenovalo se to tusim Kanecu Way of the Lord nebo tak nejak, nedari se mi to dohledat :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    XSOFT: kolego, obradni serm, ritualy… to nesedi na zadnou jinou hru…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Hra bezi na RE enginu a vysla loni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam