• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JRSADY: mel jsem u vas jen jedinou vytku a tou byla bezpecnost prace s ohnem. Konec koncu jste meli ve skupine jednoho cloveka o kterem jsem tvrdil, ze me pohybove zaujal.
    A musim se jen opakovat: jdete-li spravnym smerem, je jasne, ze budete objevovat objevene.
    CO se tyce rozboru jednotlivych pohybu - rad to s tebou proberu i zkrz postu - existuji preci nahravky :-). Netvrdim, ze vidim vse tak jak mam, ale dokazu rici co vidim a jak to vidim.
    Silna slova jsou treba - davaji nam temata ktere opomijime k zamysleni.
    Me se napad osy libi, tak budu jeji reditel a budu z vas zdimat prasule, muhehe!
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    SLAUGHTER: s tim CO nebo JAK nemuzu nez souhlasit! tak jsme to meli od zacatku a nejvic jsme se v tom utvrdili, kdyz po tom co jsme zacali tocit verejne v CR za nama chodili lidi tocici, a castovali nas hlaskama jako ze nic neumime a vlastne si to spoustu lidi mysli i ted, coz jim neberu...
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    ojojoj, jen do me :) klidne i s dalsima filozofama co jsem cetl ;)

takze slovo "vymysleli" je opravdu zavadejici, vlastne si myslim ze nikdo nic nikdy (ani zadnej vedec) "nevymyslel", ale ze byl spravne naladen, otevrel se a ono to k nemu prislo... proto si ve skutecnosti ani nemuzu myslet, ze jsme neco vymysleli... je jasny ze variaci na vrtulnik sem take videl bezpocet (to se snad musi i nekde vyucovat na nejake pohybove skole, ze je takto mozne uchopit cloveka a rotovat...) - ale nikde jsem neobjevil ze by to nekdo delal drive nez my timto zpusobem (a my uz to ted vlastne ani moc nedelame - to byl jen priklad, i ty skocky - jasne ze sem videl lidi skakat, ale zkratka trochu jinak), a jak sem rekl pokud tomu tak je, rad se necham preqapit...

OSA je napicu, a tohle tema jsme s fakirem Fiedorem resili uz uplne na zacatku - proste je potreba se furt snazit bejt lepsi az nej, delat veci nově i nové, a když se to někde sejde s někým jiným - stalo se... kazdej se stejne na zacatku a pak i jako pokrocilejsi uci to samy - to ale prece neznamena, ze by me bavilo to delat stejne jako vsichni ostatni, i v tom baletu pri povinnejch sestavach to kazdej dela trochu jinak, nebo ne?

jeste jednou se omlouvam za ta silna slova, tvari v tvar bych se asi hned opravil (jak bych se slysel ;)... takhle mi to obcas nenavratne ujede...

svedomi i vedomi se snazim cistit pravidelne, a v tomto pripade je jak zrcadlo...
    TULEN
    TULEN --- ---
    docela me mrzi ze sou tu lidi co sous chopni rict ze neco vymysleli....co se tyce poi a tyci tak tu sou tak dlouho ze si to netroufnu odhadovat jak dlouho natoz si troufnou rict ze nekdo nejakej "trik" vymyslel. kord co se tyce "vrtulniku" variaci an tohle tema jsem vydel nespocet...

nechete si treba zalozit nejakou spolecnost, neco jako je OSA, kteraby chranilanase triky? za kadny provedeny trik se pak bude platit, neni to fajn napad?

jak tu JRSADY naspal je to o vedomi a svedomi....
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    OT- Platonova jeskyne ma take neco do sebe...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    Pripojim se. na cjc 06 jsem nevidel nic, co bych uz nevidel drive na videich...
    Zpusob, kterym vetsina lidi v republice toci a premysli o teto manipulaci ani neumoznuje nove variace...
    O tom si muzeme popovidat za 14 dni...
    Napady na originalni synchro jsou, lidi nejsou...
    PS: jdete-li spravnym smerem, je jasne, ze budete objevovat objevene, bo si potrebujete hladit ega, ze jste byli prvni a ze je to vas napad (nekomu jde o to CO, nekomu zase JAK)?
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: jak sem rekl, rad se nacham preqapit, az na nejaky narazis - informuj... ale pokud to nebude starsiho data nez nase promo2003, tak me to nezajima...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JRSADY: neboj .. urcite najdes video s tim ze to nekdo dela hus davno .. :oDDD, lidi co si hraji s ohnem jsou spousty a vyukovych i dalsich videi taky vychazi vic a vic ..
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    GLUMON: sem je videl (FlameOZ a i vetsinu ostatnich), je fakt ze tam delaj dost, ale ne vsechno a hlavne to provedeni je trochu jiny, ostatne jako u spousty dalsich tycarskejch pohybu, nez ho delame my...

jinak vase Poi Duo Synchro sem videl na videu taky o moc driv nez jste ho zacali delat vy - bohuzel ted u sebe nemam ty DVD s postahovanejma videama a nevzpomenu si na jejich jmeno...

no nic, nezbyva nez zopakovat "to je kazdyho vedomi a svedomi", inac my samozrejme taky makame na novejch vecech, ktery snad budou takovej masakr, ze nebudou snadno kopirovatelny ;) a to ze te to zene dopredu je fajn, to je jasny.... jen myslim, ze cas od casu ma nekdo pravo si postezovat a vlastne je i celkem v pravu (coz opet netvrdim, ze byl ten pripad)...

p.s. jinak si troufam tvrdit, ze par veci jsme vymysleli opravdu my a kdo je dela - kopiruje (napr. vrtulnik... a uz sem ho nekoho videl delat; nebo ty skocky s lanama a tycema), ale pokud najdu video ci fotku co me presvedci o opaku, rad to odvolam...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    JRSADY: jo jo paranoia je zla vec ..
    na HoP se jeden cas trochu resilo plagiatorstvi ohledne jednoho synchra s tycema, tze jsem tech syncher videl docela hoodne ..
    FlameOz , AA , Masara in Daiba(mam pocit) , Phoenix, Divine Imagination, Vy a dalsi co mi neutkveli v pameti

zkus si nekde vyhledat videa FlameOZ / moc je nezverejnujou / - zarucuju ti, ze tam najdes vsechny prvky, ktery ve vasem synchru s tyci delate a delame je vlasne taky .. :o) .. prece jen je tezky s tyci ukazat neco co esce nikdo jinej nedelal / par veci jsme ted vymysleli, ale je mozny ze je nekdo dela davno /

To samy nase Poi Duo Synchro, ktery delame a vylepsujeme uz pres 2roky .. Postupne vidim vic a vic lidi, kteri nektery prvky pouzivaj a co z toho.. Buzzsaw zady k sobe se stalo klasikou vsech poi syncher a pro nas je motivace se posunout zase dal a vymyslet novejsi neokoukany prvky .. ;o)
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    cus DRATe... ale jo, koukli - mockrat a do ted to delame, prave proto jsme se snazili je udelat originalne... ted nemam vubec cas se na ne koukat a ukazat ti v cem mi prisli az moc podobne, je li tomu jeste vubec tak - nicmene to nechme byt, to je kazdyho vedomi a svedomi... treba jsem byl zbytecne paranoidni, jako kdyz jsem videl na tocniku synchro s tyci ;)
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    GLUMON: vybornej letak, teprv ted sem si vsimla, ze to ste fakt vy, celou dobu premejslim, jakto ze vam ty spartakiadnici sou tak podobny;))
    DRAT
    DRAT --- ---
    cau JRSADY: chci se jenom zeptat: copak vy ste se pri tvorbe vaseho vebu nekoukli na jiny? podobnejch webu o fireshow je prece po svete spousta...

GLUMON
    GLUMON --- ---

Workshopy - nejspis :
    Richee , Zlej Petr , esli ma zajem nekdo dalsi , hlaste se pres maila , nebo postu
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Parker Hannifin - Poděbrady
    sestřih z Glow&Fire vystoupení

42MB WMV
    MATT
    MATT --- ---
    GLUMON: *thumbs up* btw: peknej pupicek.. ;))
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Nové videiko

Večírek fy. ABL v klubíku N11
    34MB
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MATT: mno jak jsem psal driv , klekl fotak , tze ty 2 kousky dole jsou skoro jediny pouzitelny co vylezlo .. sice se povedlo nafotit skoro 40 fotek, ale jsou strasny ztraty :o/ .. brzo snad bude videiko ze stejnyho vystupka , co jsme delali u vas ( Parker )
    MATT
    MATT --- ---
    nemate ete naky fotky z toho pasovani, stacilo by par, myslim ze by to par spoluzaku ocenilo, nikdo asi moc fotit nestihal.. predem dik
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    sak respekt lidem dobre vule. A na konec diskuse- T.S.Kuhn: Struktura vědeckých revolucí (v této diskusi OT, ale má to i s životem dost společného)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam