• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    LYREL
    LYREL --- ---
    GLUMON: a ty svíticí blyštivé barevné věci na kostýmech jsou malované nějakou speciální barvou? A je to UV nebo to prostě ve tmě svítí samo? (vidíte jak drze tahám tajnůstkářské informace;-) ?)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    LINDUSHKA: mno nas novy objev :-)
    LINDUSHKA
    LINDUSHKA --- ---
    wow, kdo dal ten provaz?.)
    LYREL
    LYREL --- ---
    óoh, paráda:-) škoda že tu nemám bedýnky, musím se na to podívat ještě doma.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LYREL: Spesl pro tebe esce online verze . .
    http://fireshow.infinitos.cz/uvshow.html , ale kvalita je o hodne slabsi .. + se mozna jedna o jinej sestrih ..
    LYREL
    LYREL --- ---
    Myslíš, že mám na disku ještě volných 20 mega? :-)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Takze konecne po case prvni uv sestrih >

Infinitos UV show 20MB wmv
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Cvicme v rytme >
    foto by Peetik : http://fotoakce2.ic.cz/Akce/Cvimevrytme/index.html
    neco se trochu dost opakuje , ale aspon nekdo fotil :o)
    minivideo report hledejte u nas na webu http://fireshow.infinitos.cz/cze/aktuality/

dik vsem za ucast, bylo to moc prijemny, snad za 1-2 mesice se akce zopakuje, jestli budem mit cas, naladu a neco financi
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Připomínam : Už tuto sobotu 27.1. od 13 do 18h / spis ale do 17:50 / vstup 60,-
    MAPA

Workshopy : Tulen , Slaughter ( Zlej Petr )
    Hudba : Peeni Walli
    Volná openstage

K dispozici je obrovská tělocvična / hřistě na basket + zázemí/ , kruhy, žíněnky , kozy a další náčiní.
    Nutná je sálová , či jiná čistá obuv !!!

GLUMON
    GLUMON --- ---
    tak se zas epovedlo neco zachytit :

LAANIMETH
    LAANIMETH --- ---
    GLUMON:
    TULEN:
    ......ale ohen je taky dynamika ,tvorivost....a to ten obrazek v sobe ma
    .....o.k. tak priste.......
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LAANIMETH: imho je to zajimave nasvicenej kousek skla , kdyby se udelal vyrez, tak to mozna zdani ohne navodii ..
    TULEN
    TULEN --- ---
    LAANIMETH: teda promin ze se ti do toho rejpu, ale ohen to podle me neni a na obrazky tu sou jiny auditka [ FIRE and JUGGLING galery ]
    LAANIMETH
    LAANIMETH --- ---
    jen tak pro oziveni..nasla jsem ohnivy obrazek....
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    SLAUGHTER: muzem tu rozjet i psychologii..vsak mozna ten jiny klubik :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    Ja nebudu zadny bily kun, ale protoze mam velky bicaky a ambice byt ve vate, tak od vas budu vybirat vypalne a kdo mi nezaplati, tomu zapalim nacinicko! Tak bacha! D:( (to se jako mracim a cenim tesaky).

Jo a co se tyce syncher a invence, tak doporucuji video "morning coffe"...

PS: jooo a vzpomel jsem si, ze pamet nekdy funguje obdobne jako periferni videni - vidime to, nesoustredime se na to a nasledne to objevime. Ale to je jen jeden z mnoha zpusobu....
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Mno tech organizaci je vic
    OSA tusim zastupuje autory a plati se z verejny produkce
    Intergram vybira treba po hospach podle poctu repraku a zarizeni ..

tze treba
    OSF by mohlo vybirat z verejny produkce fireshow
    Firegram od kazdyho u koho se objevi naky zapalny i nezapalny nacini
    + samozrejme poplatek z kazdyho prodanyho kusu nacini , petraku a lampaku :o)

Ale na to si kdyzta zalozte nakou inci diskusi .. nako se to tu zvrhlo do Filozoficko autorsky debaty ..

jinak ta diskuse ohledne plagiatorstvi, kterou jsem zminoval je tady :
    http://www.homeofpoi.com/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/722500/page/0/view/collapsed/sb/5/o/all/fpart/1
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    SLAUGHTER: sem predtim nedocenil "jdete-li spravnym smerem, je jasne, ze budete objevovat objevene" - je to tak, ale jak jsem i ja rekl - podle me si to stejne casem kazdej trochu poupravi do podoby, ve ktere mu to vyhovuje nejvic, teda aspon ti invencni...
    OSA jedine tajne pod nama - MY JSME PRECE NEJ ! (fakt jinak celkem jsem a snazim se byt pokorny, pravidelne mam az nizke sebevedomi :) - ty budes nastrcena figurka, co z vyzdimanejch penez neco malo dostane ;D
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JRSADY: mel jsem u vas jen jedinou vytku a tou byla bezpecnost prace s ohnem. Konec koncu jste meli ve skupine jednoho cloveka o kterem jsem tvrdil, ze me pohybove zaujal.
    A musim se jen opakovat: jdete-li spravnym smerem, je jasne, ze budete objevovat objevene.
    CO se tyce rozboru jednotlivych pohybu - rad to s tebou proberu i zkrz postu - existuji preci nahravky :-). Netvrdim, ze vidim vse tak jak mam, ale dokazu rici co vidim a jak to vidim.
    Silna slova jsou treba - davaji nam temata ktere opomijime k zamysleni.
    Me se napad osy libi, tak budu jeji reditel a budu z vas zdimat prasule, muhehe!
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    SLAUGHTER: s tim CO nebo JAK nemuzu nez souhlasit! tak jsme to meli od zacatku a nejvic jsme se v tom utvrdili, kdyz po tom co jsme zacali tocit verejne v CR za nama chodili lidi tocici, a castovali nas hlaskama jako ze nic neumime a vlastne si to spoustu lidi mysli i ted, coz jim neberu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam