• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    KACIR
    KACIR --- ---
    Zkuste se zeptat ID RETESKA
    LYREL
    LYREL --- ---
    dík:-)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LYREL: studii, ktery se temahle zalezitosma zabyvaji jsou spousty .. my vyuzivame sluzeb inetprint.cz , ale je mozny , ze nekde to bude i levnejsi .. vetsinou maji na webu kalkulace, tze hledejte hledejte a treba najdete lepsi
    LYREL
    LYREL --- ---
    Lidičky, pomozte mi, potřebujeme někde vyrobit letáčky a samolepky a čím levněji tím lépe, kde vy děláte propagaci?
    MASOO
    MASOO --- ---
    jojo, moooc sem si to uzila a i depka zmizela / uv super / moc me bavilo
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CUBE: Add patek , mno mohli jsme samo dat ohynky ciste na 15min, ktery jsme ten vecer predtim predvadeli na rautu phy6 , ale chybel 1 clovek a hlavne jsme si chteli po dlouhy dobe taky trochu uzit, tze tech 10min navic uz mohlo pusobit monotonne :o) padokazne prijemny festacek to byl ..
    CUBE
    CUBE --- ---
    jo panove a damy od Infinitos, diky moc za ucast a podil na festivalu Culture fest! ..pokud bych mel hodnotit, patecni fire na me pusobilo prumernym dojmem, ale sobotni UV bylo total moc haluzni extaze!! parada proste.) ..a ete jeden dik i za zprostredkovani sapito, pozdravujte Cecilku:)
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CULTURE FEST 2007

GALERIE Z AKCE
    LYREL
    LYREL --- ---
    AMAEBA: tak to koukám, vypadá ot moc dobře
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    LYREL: jee.. ja chtela tu umelotinu natavit, ale nejak jsem byla lina. Toto je klasika .. obvazy
    MASOO
    MASOO --- ---
    tak sem tady:-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    super a co je to za materiál? My jsme teď objevili nějakej druh vulkanizačního latexu, ale nechce se mi dělat s kopytem ani trošku
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    LYREL: samovýroba .. jmenovitě Klárka primo podle ksichtiku ucinkujicich .. :o)
    LYREL
    LYREL --- ---
    paráda, kde jste nakonec ulovili ty masky?
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    tak se nám konečně zadařilo- pro zájemce máme na prodej trička, tílka a mikiny a to přibližně s těmito motivy :-)
    jedná se o značku Lambeste, kterou již máme osvědčenou

ceny:
    tílka 300,- (velikost M- ale jsou i na mne...)
    trička 350,- vel. L
    mikiny 550,- vel. S,M, L rozepínací i klokany
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    GLUMON: kuju..mno já to ve škole samozřejmě tiskla...páč matrutia, ale...zůstane to škole...ale je fakt že nákou kačku bych na to hodit mohla...a vytisknout to aby to bylo..
    jinak k tomu logu..ja sem ho mela navrhlý už dlouho..ale nejako sem ho zahrabala a neřešila...pričemž si na to vzpoměl můj grafik..a dokopal mě, aby ho dotáhla...
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    SMERIES: gratujujeme :-) i za psa.
    k letacku- fakt krasa a profesionalita na prvni pohled (kze uz TF ma konecne logo). Byt vama tak to vytisknu na pekny a kvalitni papir...
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    ¨hola...tak praktickou maturu sem už dodělala...
    tak posílám jednu část...
    ale omluvte typografické chyby...pac to je pdf jeste pred korekturou

http://fatbear.freetekno.cz/berry/martinka/industry/tf.pdf
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: to víš, zdivočelé samice a jejich samci :-D
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    AMAEBA: Pěkné video ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam