• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    TULEN: Ne doslova :-)! Jakoze jsem neposeda, ne ze mam cerviky...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JARDAK: mozna mas pravdu, ale mozna to nejsou uplny kraviny (toto me prave naucilo zonglovani, resp. toceni). Nedalo mi nereagovat - ten clovek nevi co pise. Inu treba by ses na to dival jinak byt zenou, ci mel jiny pristup...
    TULEN: jo, tak to me malo znas :-). Ale je pravdou, ze trcim v praci, tak mam roupy...
    TULEN
    TULEN --- ---
    JARDAK: on to dela jen an netu:]
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SLAUGHTER: mozna bys nemel kazdou kravinu tak pitvat :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SLAUGHTER: k tomu bych měl jednu takovou chytrost :-)

kdo ví a neví že ví spí. Probuďte ho!
    kdo neví a ví že neví je prostý. Poučte ho!
    kdo neví a neví že neví je hlupák. Vyhněte se mu!
    kdo ví a ví že ví je moudrý. Následujte ho!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    2MAN: Je uplne jedno co, kde, kdy a kdo. To co jsi napsal je nesmysl - otoceni se za zenou v mini a otoceni se za tocenim jsou 2 rozdilne veci... A procpak te traumatizuje predstava kypre zeny - vzdyt jsi sam tvrdil ze: chlap může zatočit sebelíp, ale ženská v minisukni bude vždycky lepší, i kdyby to stálo za prd...
    Kdyz ty nevis co pises....
    2MAN
    2MAN --- ---
    SLAUGHTER: uaaagh, tak to si radši představovat ani nechci :)))
    ale myslel jsem tím spíš představení na veřejnosti - plesy, diskotéky a podobně
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    2MAN, MAJKY_MAGNIS: treba je to tim, ze slecny umi prirozeneji predvest svoji zenskost , zatimco vy svoji muznost predvest neumite. To neni o pohlavi, ani nezalezi na obleceni, ale na tom jak se umi hybat (jakoze performanci pro uslintane oplzle priopite panske publikum nepocitam - o takove publikum myslim nikdo nestoji).
    PS: A ne kazda slecna umi zaujmout - bo si predstav pani Fibingerovou, ci Ruzickovou v mini za ohnivou stopou...
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    2MAN: jojo to je pravda :-D :-D taky někde točíme a pak jde slečna jen do takového vyzývavého oblečení a prostě ty ovace jsem v životě enviděl :-D :-D
    2MAN
    2MAN --- ---
    diskriminace ve světě :D
    chlap může zatočit sebelíp, ale ženská v minisukni bude vždycky lepší, i kdyby to stálo za prd (NE, nikde jsem nenapsal, že by ženský stály v točení za prd)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    spis me mrzi, ze sem nevidel zadny zonglerky v minisuknich :)
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    JARDAK: copak, tahne te to k nam? :-D
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    hmmmm, minisukne..
    MRACEK
    MRACEK --- ---
    GLUMON: Pohoda! Muselo to být inspirující! Mám doma to jeho dvd Scales of Poi, ale přijde mi, že má furt co nového ukazovat. Snad bude někdy nějaké příště a vyjde mi to :-))
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Tak konečně.. nejni to sice dokonalý,neb časo pořád málo, ale pro ty co byli pro navrácení atmosférya pro ty co nebyli pro inspiraci a motivaci propříště

online video a link ke stažení:
    http://www.infinitos.cz/workshop/NickWoolseyWorkshop.html

samotné video v max kvalitě / 75MB WMV /:
    http://fireshow.infinitos.cz/workshop/Infinitos_NickWoolseyPrague05102007HiRes.wmv

BINABIK
    BINABIK --- ---
    MAJKY_MAGNIS: klepni na levým na ikonu člověka a hned navrchu je odpovědět
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    jo a jetě jedna věc :-D sakra lidi jak mám prosím reagovat? snažím se oto a jetě jsem nato nepřišel pokaždé mohu psát jen nový článek :-D
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    super dík ;) mějte se zdar.
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    MAJKY_MAGNIS: Už brzy, bylo asi 40min záznamu, spousta je toho dost roztřesenýho, nebo jsou natočený něčí záda, tře výsledný materiál bude kolem 5ti minut .. během pár dní bude uploadnuto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam