• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GLUMONInfinitos - fire arts
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    2MAN: Nebyla to narážka na něčí inteligenci a už v žádném případě ne na Tvojí, znám Tě a myslím, že si fajn :-)
    TULEN: řek bych, že jsou tím myšleny moonblaze, ale nechci se plést
    TULEN
    TULEN --- ---
    2MAN: a system je jak?
    2MAN
    2MAN --- ---
    TULEN: vymyšlený už to mam a kevlar tu vedle mě leží, pěkně srolovanej... jen se mi do toho pořádně nechce
    TULEN
    TULEN --- ---
    2MAN: zkusenost vlastni ne, ale chtel bych to testnout, jen musim vymyslet jak to umotat:]
    2MAN
    2MAN --- ---
    SLAUGHTER: Taky to nemyslim nijak špatně... Spíš sorry, přišel sem dneska ze Sokrata, po pěti hodinách odpovídání na pořád ty samý otázky ohledně školy jsem lehce zblblej

AMAEBA: jop, rádi se pitváme :))) alespoň já, jenže to by patřilo spíš do Vomitka ^_^

zpátky k Fire Artům...
    Máte někdo zkušenosti se skládáním šestistěnných katedrál? Má to vůbec smysl? Používá to někdo nebo slyšel o tom někdo vůbec? (asi nejsem první koho to napadlo poskládat, ale nikde na netu ani jinde jsem to neviděl)
    TULEN
    TULEN --- ---
    AMAEBA: he...jenze ty mas ty kozy:]
    AMAEBA
    AMAEBA --- ---
    chjo.. chce se mi dodat "vy chlapi co umíte pitvat" :-)
    btw - jak bylo načnuto- je to i o kvalitě publika. Např. na tecknopáárty mžeš dávat triky, ale vyndanci nejvíc oncení rychlost, kozy a tak. A na okraj- já také nejsem žádná vychrtlina ;-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    2MAN: Co mas simte problem? A proc se omlouvas? Mel jsem na mysli to, ze kdyz nezaujmes vice nez nejaka kocka-tocka nemusi to byt jen tim, ze je to holcina. Neurazej se, nemyslim to zle. Chces-li vyresit jakykoli problem, musis si polozit spravnou otazku. Nebudu te poucovat, radeji se budu ptat... Napriklad - tocis kvuli odezve, ze o ni mluvis? Znam docela dost chlapu, co toci zajimaveji nez nektere zenske v mini, ale take naopak. Tak jak muze byt vzdycky lepsi? A musi mit opravdu mini? Myslis si ze zenske osazenstvo oceni tocku kocku vic jak tocku-chlapa? A ze stejne hodnoti publikum-chlapi tocky-muze a tocky-zeny a naopak? A pro koho vlastne tocis? Na co se soustredis? - jestli na to, co kdo predvede, bo co chce rici, bo jestli ses prisel podivat na kozatou blondynu.
    A ze se zenske lepe hybou? To je dano tim, ze my chlapi mame daleko vice bloku - nevresenych veci, ktere nas omezuji prave i v pohybu. Nahledni sam do sebe a odpovis si sam... Klido si o tom popovidam, ale je tomozna trochu OT, tak radeji posta.
    2MAN
    2MAN --- ---
    SLAUGHTER: nikde jsem nenapsal, že by mě traumatizovala představa kypré ženy - spíš kyprá žena v minisukni
    prosím, vysvětlíš mi nesmysl v tom, co jsem napsal? Zdá se mi, že jsi na mne moc chytrý, velice se ti omlouvám.
    A abych reagoval na příspěvek od Chotouchováka, prosím, pouč mne. Nebo se mi raději vyhni, to už záleží na tom, co si o mě budeš myslet
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    TULEN: Ne doslova :-)! Jakoze jsem neposeda, ne ze mam cerviky...
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    JARDAK: mozna mas pravdu, ale mozna to nejsou uplny kraviny (toto me prave naucilo zonglovani, resp. toceni). Nedalo mi nereagovat - ten clovek nevi co pise. Inu treba by ses na to dival jinak byt zenou, ci mel jiny pristup...
    TULEN: jo, tak to me malo znas :-). Ale je pravdou, ze trcim v praci, tak mam roupy...
    TULEN
    TULEN --- ---
    JARDAK: on to dela jen an netu:]
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    SLAUGHTER: mozna bys nemel kazdou kravinu tak pitvat :)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SLAUGHTER: k tomu bych měl jednu takovou chytrost :-)

kdo ví a neví že ví spí. Probuďte ho!
    kdo neví a ví že neví je prostý. Poučte ho!
    kdo neví a neví že neví je hlupák. Vyhněte se mu!
    kdo ví a ví že ví je moudrý. Následujte ho!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    2MAN: Je uplne jedno co, kde, kdy a kdo. To co jsi napsal je nesmysl - otoceni se za zenou v mini a otoceni se za tocenim jsou 2 rozdilne veci... A procpak te traumatizuje predstava kypre zeny - vzdyt jsi sam tvrdil ze: chlap může zatočit sebelíp, ale ženská v minisukni bude vždycky lepší, i kdyby to stálo za prd...
    Kdyz ty nevis co pises....
    2MAN
    2MAN --- ---
    SLAUGHTER: uaaagh, tak to si radši představovat ani nechci :)))
    ale myslel jsem tím spíš představení na veřejnosti - plesy, diskotéky a podobně
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    2MAN, MAJKY_MAGNIS: treba je to tim, ze slecny umi prirozeneji predvest svoji zenskost , zatimco vy svoji muznost predvest neumite. To neni o pohlavi, ani nezalezi na obleceni, ale na tom jak se umi hybat (jakoze performanci pro uslintane oplzle priopite panske publikum nepocitam - o takove publikum myslim nikdo nestoji).
    PS: A ne kazda slecna umi zaujmout - bo si predstav pani Fibingerovou, ci Ruzickovou v mini za ohnivou stopou...
    MAJKY_MAGNIS
    MAJKY_MAGNIS --- ---
    2MAN: jojo to je pravda :-D :-D taky někde točíme a pak jde slečna jen do takového vyzývavého oblečení a prostě ty ovace jsem v životě enviděl :-D :-D
    2MAN
    2MAN --- ---
    diskriminace ve světě :D
    chlap může zatočit sebelíp, ale ženská v minisukni bude vždycky lepší, i kdyby to stálo za prd (NE, nikde jsem nenapsal, že by ženský stály v točení za prd)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    spis me mrzi, ze sem nevidel zadny zonglerky v minisuknich :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam